Йордан Тодоров се договорил за трансфер на \"Герена\"

11:22
Йордан Тодоров се договорил за трансфер на \"Герена\"
Един от основните футболисти на ЦСКА Йордан Тодоров има намерение да премине в състава на вечния съперник Левски, съобщава "Тема спорт". Според изданието националът ни е е постигнал съгласие с шефовете от "Герена" да облече синята фланелка веднага щом разтрогне договора си с "армейците" на арбитраж след края на сезона.

Така той ще стане вторият футболист, който в рамките на шест месеца преминава в противниковия лагер. За разлика от Фелипе да Коща, записал съвсем малко игрово време за ЦСКА обаче, Тодоров е един от лидерите на тима и бягството му със сигурност ще се възприеме като голямо предателство.

Междувременно се разбра, че друг от ключовите футболисти на Любослав Пенев - Маркиньос, твърдо ще бъде освободен през лятото, въпреки че има действащ договор. По всяка вероятност новият му клуб ще се казва Литекс, тъй като треньорът на "оранжевите" Станимир Стоилов отдавна му е хвърлил око.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AiVaRlL
27.06.2009 21:41

Това според мен е един от 3 най-силни футболисти на ЦСКА ТРЯБВА ДА СИ СТОИ ЕДИН ОТ НАС

stef_sh
12.05.2009 15:11

Данчо НИКОГА няма да отиде в Левски пишете к'вото искате но Данчо един от най сърцатите играчи в ЦСКА!!!!!!

Futbulfen
12.05.2009 13:33

Данчо Тодоров е добър футболист..т'ва че у свинете не използваха качествата му не го прави некадърен.Добре ще е дошъл..но за да играеш в Левски и още повече да бъдеш приет от нас феновете трябва да се раздаваш всеки мач на 101% и ДА ЗНАЕШ ВАЖНОСТТА на синята фланелка!!! stefog боклук червен 0:2 ..достатъчно ти е плекар такъв!

stefog
12.05.2009 12:02

Най-голямата глупост,която съм чувал някога *sick* .Това няма никога да стане защото Данчо е 5 класи над смотания отбор на Левски.По-скоро ще играе за Вихър Горубляне отколкото за тия смешници *joking*

dunavec__
12.05.2009 11:53

Вие луди ли сте ? Данчо Тодоров е прекрасен играч, в който и отбор да отиде ще е полезен! Неслучайно вече е национал и Мъри ще разчита на него в следващите мачове. Жалко че не направи добър трансфер в чужбина, но има време все още е млад.

BoBi_Levskara
12.05.2009 11:35

Лелеле дано не е истина че за мен това е един от най-слабите футболисти на ЦСКА ако успеят да ни го пробутат ще е много лошо.Нека си седи в ЦСКА.

Lucas_Podolski
12.05.2009 11:33

Разпадат се, малко по малко! Изпадате в сериозна криза, ако тези играчи си отидат, ще трябва да развържат сериозно кесията иначе борбата за оцеляване във А група следващия сезон ще е жестока!