Серкъл Брюж - Клуб Брюж, спечелен

12:42
Серкъл Брюж - Клуб Брюж, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Февруари: 11 познати от общо 27 мача - 39.3 % успеваемост

Залог на деня за 28.02.2013 г.



Грандът Клуб Бруж преживява доста тежък сезона, но е задължен да се класира в най-значимите плейофи и да участва в битката за разпределение на квотите за Шампионската лига. За това символичният гост тук не би следвало да има проблеми със спечелването на трите точки срещу съперник, който вече е изпаднал от елита. Играчите на Клуб Брюж ще започнат този мач и с допълнителна доза мотивация, защото точно Серкъл Брюж ги елиминира от надпреварата за Купата на Белгия и така им отне единствената възможността да се борят за поне един трофей на домашна сцена. Гостите не записаха победа в последните си две гостувания, но те бяха на силните домакини Локерен и Генк, но преди това те се намираха в серия от три поредни резултатни победи навън. Ако изключим последния мач, в който Серкъл записа историческа победа над градския си съперник, то преди това в общо двадесетте срещи между тези съперници Клуб Брюж беше спечелил деветнадесет победи. При наличната мотивация това би трябвало да бъде двадесета юбилейна победа за гостуващия тим в градското съперничество.

Прогноза: 2, Коефициент: 1.65

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

marek.haskovo
01.03.2013 14:17

Добра прогноза, аз го заковах 1/1 с коефициент 2,37
Никога не бет-вам на коефициент по - малко от 2.

putopalo
28.02.2013 23:41

Серкъл Брюж са в свободно падане, това беше шестата им поредна загуба