Аарау - Винтертур, познат

14:32
Аарау - Винтертур, познат
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Март: 1 познати от общо3 мача - 33.33 %-а успеваемост

Залог на деня за 04.03.2013 г.

Аарау - Винтертур

През изминалия сезон едва няколко гола не достигнаха на Аарау за да бъде сега отборът част от елита. Тимът финишира втори и участва в плейофи, но загуби с 3:0 първия мач от Сион и спечели втория само с 1:0 и така остана и този сезон едно ниво под елита. През настоящата кампания Аарау е смятан за основен фаворите за директна промоция и със срещи като днешната, той трябва да оправдае подобни очаквания. В последния кръг днешните домакините загубиха изненадващо визитата си на Киасо и сега имат възможност да се реваншират. Само първото място дава право на директна промоция и Аарау е длъжен да се върне на победния път, ако не иска да пропусне промоцията посредством плейофите. Винтертур е отбор с определни достойнства, но вероятно просто ще доиграе сезона. От общо осем срещи с този опонент Аарау има седем победи.

Прогноза: 1; Коефициент: 1,95

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg




Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари