Кривия се връща на \"Герена\" през лятото?

08:49
Кривия се връща на \"Герена\" през лятото?
Халфът на Черно море Александър Александров Кривия може да се завърне в Левски, съобщава "7 дни спорт". Лидерът на "моряците" е готов отново да облече синята фланелка след края на първенството. Алекс се представя много силно през този сезон и е с основен принос за добрите резултати на тима от "Тича".

" Левски ми е на сърцето. Сега обаче имам договор с Черно море и искам да помогна на тима да се класира за участие в турнира за Kупата на УЕФА. През юни ще говоря повече", сподели за "7 дни спорт" футболистът.

Пловдивчанинът, който е към края на кариерата си, опита да се върне на "Герена" преди малко повече от година, но тогава бе отхвърлен от треньорите.

"Ние нееднократно сме обявявали, че харесваме Сашо. Нямам нищо против той да играе отново в Левски. Всичко обаче е въпрос на преговори", каза от своя страна треньорът на "сините" Емил Велев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

daxy
17.05.2009 21:52

Супер би било!!! Кривия - синя легенда завинаги!!!

danas1970
17.05.2009 01:38

И аз мисля,че не ни е нужен.Верно,че прави страхотен сезон за Черно Море,но не мисля че ако се върне в левски ще повтори добрите си изяви от преди време.Пък и е на години вече...!

barcata_
16.05.2009 21:10

еми за какво вие да изиграе един слаб мач и да го оплюете няма смисал нека си седи там където му е най добре сега а имено в нашия отбор още повече че от следващия сезон ТИМ иска нашите любимци да се борят не за 3 а за златото и защо не дай боже от догодина да сме още по силни и да станем шапиони не за да дразня някой с коментара си а защото заслужаваме да сме 1 ви стига лефски и ц(*ка времее за зеления терор
и алекс да си иде и да остане догодина ще се борим за титла това е.

stangu4a
13.05.2009 19:00

mnogo 6te se radvam kriviq da zaigrae na gerena, imame nujda ot klasa ,a toi naistna e mnogo klasen futbolist *wink*

torres_228
13.05.2009 08:51

Пфф , глупости .. Няма как да стане !!! Без него Черно Море са почти нищо... Нека да си остане там. *smile*