Удоджи изгърмя до края на сезона

09:53
Удоджи изгърмя до края на сезона
Отборът на ЦСКА се размина само с глоба от 1000 лева, но крилото на тима Удоджи "изгърмя" за цели шест срещи и бе глобен с 4000 лева от Дисциплинарната комисия на БФС.

Шампионите отнасят глобата заради хвърлени предмети от страна на феновете по време на дербито с Левски в събота. По време на срещата бе хвърлена ракета на терена от привържениците на "червените" и се очакваше сериозна санкция за тима предвид факта, че клубът бе с последно предупреждение за наказание лишаване от домакинство.

Състезателят на "армейците" Удоджи бе наказан с четири срещи лишаване от състезателни права и 1000 лева за червения картон в мача с Левски. Африканецът бе наказан с още две срещи и 3000 лева глоба за обида на длъжностно лице – страничният рефер на дербито.

Тимът на Левски също ще трябва да плати глоба от 1000 лева за хвърлени предмети по време на срещата с ЦСКА, а състезателят на "сините" Веселин Минев е санкциониран с една среща и е глобен с 250 лева.

Вратарят на Вихрен Сандански Лучини ще трябва да заплати 3000 лева глоба за показване на неприличен жест и още 50 лева за получения жълт картон в срещата с Миньор. Зографакис от Вихрен ще пропусне една среща на своя отбор и отнася глоба от 500 лева. Футболистът на Миньор Перник Самет Ашимов също ще пропусне една среща за "чуковете" и ще трябва да плати глоба от 500 лева. Капитанът на Миньор Христо Господинов пък е лишен от състезателни права за две срещи и е глобен с 200 лева. Борис Галчев от Пирин "гори" за две срещи на "орлетата" и ще отнесе глоба от 800 лева, а младата звезда на благоевградчани Спас Делев и Любомир Витанов са аут за по една среща за Пирин. Те освен това трябва да заплатят глоби от по 1000 лева. Павел Станев от Ботев Пловдив няма да играе в една среща за "канарчетата" и е глобен с 200 лева. Играчът на Литекс Пламен Николов пропуска една среща на тима си и е глобен с 1000 лева. Отборите на Миньор Перник и Локомотив Пловдив отнасят по 1000 лева глоба за хвърлени предмети от страна на техните фенове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация