Шампионът ще бъде нелигитимен, ЦСКА игра симулативно срещу Левски

15:46
Шампионът ще бъде нелигитимен, ЦСКА игра симулативно срещу Левски
Бившият кандидат за президент на БФС Ивайло Дражев коментира, че футболистите на ЦСКА са играли симулативно във Вечното дерби срещу Левски и въпреки, че няма доказателства смята, че е имало уговорка в срещата. Дражев е категоричен, че в България шампионът на страната ще е нелигитимен и основната вина за това ще има ръководството на БФС. Ето и какво сподели бившия футболен бос:


"Проблемът на БФС не е Административният съд, а Софийски градски. Тъй като от там трябва да им дадат регистрация и едното решение не касае по никакъв начин за вписването на футболната централа в съда. Ръководството на БФС е абсолютно нелегитимно, като всички членове до един трябва да напуснат. Не мога да разбера, защо прокуратурата не се сезира. Не знам как назначават Арбитражен съд. В момента с този нелегитимен състав на комисията. Този изпълнителен комитет няма никакви правомощия да взема каквито и да е решения. В момента се води старото ръководство на власт", заяви Дражев.

"През настоящата година ще имаме нелегитимен шампион, нелегитимни участници в Европа и още куп други решения, които няма да имат стойност. Щом има внесена искова молба, Административният съд няма право да взима решения. Очаквам да има развитие по случая в следващите 7-8 дни, а трябва да се свика Конгрес през есента. Ако бившият изпълнителен комитет не свика такъв, то може да се организира процедура по свикването му, ако имаме 1/3 от подписите на сегашните членове или по съдебен път. Съдът ще организира Конгреса, а аз ще преценя дали да се явя на него като кандидат или като редовен член", сподели Дражев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danas1970
17.05.2009 01:28

akoycska,вземи някакъв антибиотик бе човек!Вярвай ми,че щом помага против грип при нас хората,ще помогне и при теб свинята!Я марш в кочината!

danas1970
17.05.2009 01:24

Дражев май паке прекалил с транквилантите!То на него винаги някой за нещо му е виновен!Ама какво да се прави-опитва да избива комплекси човечеца *wink*

forever_levski
14.05.2009 16:37

ебахти сме6ниците 4есно *lol* ем кфо дя праим да не сте играли симулирано хахахха все си измислят при4ини

la_furiq__
14.05.2009 12:33

Свинския грип , яко е размътил мозъчетата на прасетата !

akoycska
14.05.2009 00:37

А сега сериозно! Какъв уговорен мач, като уефски си взе 3-те точки заслужено! Играха тактически правилно, вкараха си положенията, докато ЦСКА си подхвърляше топката пред Митров, така, както го правеше досега! Разликата, е, че ГОВЕДАТА бяха подготвени!!!

akoycska
14.05.2009 00:32

UItraBlueHool, отдавна следя развитието ти във форума Лошото е, че вместо да се развиващ напред, ти от ГОВЕДО, се превръщаш в ГОЛ ОХЛЮВ, на който приликата с фне *защото не заслужаваш да се наречеш фен* на уефски е само в рогцата, които се появяват само когато имаш според теб повод да правиш умопомрачителни изводи и заклинания!!! Аз помня!!! Вече отказах цяло стадо говеда да комуникират във форума!!! Обещавам ти, че като вземем 32-та си титла, нямя да те оставя, дакато тъмно-синята ти слуз не запълни къртичините в картофената нива в сподуене!!!

ireli
13.05.2009 22:57

ей веднага почват да говорят,че всичко е нагласено!а прасетата до тоя мач имаха 10 поредни победи и никой нищо не каза!ЗАЩО?

bobygbg
13.05.2009 20:57

Мача наистина беше симулативен. Ще видите накрая. Левски има да връща нещо. Жалко за феновете, за Българския футбол. Докато има такива президенти, такива мачове в БГ ще гледаме.

lubo_309
13.05.2009 20:50

Имам предвид, че в началото, когато още не беше ясно кой ще играе за "великия ви" отбор имаше само лесни мачове, в които се взеха лесни победи срещу посредсвени отбори, което вдигна самочувствието на останалите в кочината. Дойдоха Манчев и Лазаров и вече имахте най-силните нападатели в родната А група. Ако имахте тежка програма в началото едва ли щеше да се получи подобно развитие на нещата. Дори ме съмнява гореспоменатите футболисти да се присъединят към отбор, който е в толко тежко финансово и техническо състояние. За това мнението ми е, че лесната програма в началото на сезона ви помогна изключително много, за да се намирате в положението, което сте сега. Лесно е да се купи отбор, който е в челото на класирането и си търси нов собственик. Но както ти каза всеки играе със всеки и за това ще говорим след края на първенството!!!

UItraBlueHool
13.05.2009 20:29

Човека ти говори за края на първенството.Нашите лесни мачове започват едва накрая ако мога така да се изразя , а вашите финали започват сега.Първият завърши тотално затова ме навежда на мисълта че незаслужавате да сте шампиони.

cesekarchetooo
13.05.2009 20:18

Братле, как може да имаме по-лесна програма, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ИГРАЕМ С ЕДНИ И СЪЩИ ОТБОРИ? Ти си ебахти мислителя... а иначе за мен е по-добре да вярвам, че са ни надиграли, отколкото че сме продали мача. Едва ли можем да паднем ниско... и все пак, споделям мнението на makata_r - първенството още не е свършило и нищо не се знае.

Futbulfen
13.05.2009 19:00

Аз отдавна съм наясно,че този човек г-н Дражев има проблеми с главата.То не бяха уговорени мачове за оцеляване,то не бяха и двете ни Б групи..едва ли не и В окръжна разследва,ама т'ва вече е върха.Кой по точно ще уреди ц(*ка-Левски? И не виждам някаква изгода от това..тоя е за преглед..не е в България..някъде по развитите страни с развита медицина.Друг е въпроса,че след като бяха надиграни и смазани от сините на терена,прасетата реват и се хващат за всяко клонче което не олицетворява колко са жалки.Мачът бил продаден *joking* малоумници!

lubo_309
13.05.2009 18:51

Тоя Дражев е пълен психопат. Говори само смехории. Не вижда ли че за нищо не става? Кво стана миналия сезон? Защо отборът му завърши с отрицателен актив? Да не би всеки негов мач да е бил уговорен за загуба? Или е бил нагласен за такава (без единия с Литекс, щот нали беше 0-0)? Това е пълен паляк за мен и по-добре да не се занимава с футбол!!! А изказвания от сорта, че дербито било уредено е поредната смехория. Как ще се уреди подобен мач бре хора? Кой ще го уреди? Съдията свири почти перфекно!!! Левски излезоха с 2-ма контузени и беше нормално повече да се бранят в началото. След това ние имахме по-добра тактическа постройка и това беше ключа към 1-вия гол, а втория беше въпрос на време.

lubo_309
13.05.2009 18:45

По това си личат големите отбори и големите футболисти. Те знаят кога и защо са паднали и гледат напред. За това Челси искат да махат Дрогба, а и Балак не е в кой знае какво цветущо положение. Прасетата бяха по слаби от нас през целия сезон и ако не беше изключително лесната им програма, а да кажем, че в началото имаха само най-тежките мачове, те щяха да са в средата. Радвайте се, че само 4 кръга преди края сте 1-ви, защото това няма да е за дълго. Време е справедливостта да възтържествува и да заемете полагащото ви се място, а то е след Левски.

makata_r
13.05.2009 18:01

forever_levski , само незнам на кой отбор 2 седмици преди дербито цивреше за съдийте и кой отбор непрекъснато обсъжда реферите в България! А колкото до нечестнотията - според мен са купени 2-3 играчи на ЦСКА от Леффски...... И Борат Батков да си трае, нали нямаше да се показва по медийте, ако Леффски падне от БАТЕ и Жилина? Леффски на умрело куче нож вади!През целия пролетен полусезон вие нямате нито един хубаво изигран мач, или може би имате? Да. Срещу Беласица - последния в първенството ни.И сега дойде ред на ЦСКА и давайте да играеме.Когато играете срещу ЦСКА, все едно че играете срещу Ливърпул. Хубаво - бихте ни! Но вие пак ще сте си същите загубеняци и пак ще ви бият като тъпан на сватба, докато ние ще се поучим от грешките си.И не слагайте тигана, докато рибата още не е хваната - шампионата още не е свършил и "мач с мач не си съвпада". Не си правете илюзий, че купата е в ръцете ви.Футболът затова е велика игра - нищо не се знае до последната съдийска свирка.

САМО ЦСКА!

denso_90_vn
13.05.2009 17:39

ip --> Тоя ще е бил голям фен на ЦСКА ! Предател и мишка бих казал ! срам за ЦСКА , пък Дражев да не знае много !!!!

ip
13.05.2009 17:26

Версиите за далавери са много.Един познат фен на ЦСКА ме „освети“,че мачът бил уговорен за 2:2 и 2/Х-П/К.Следва,че дори и в уговорен мач червените не могат да вкарат на Левски *joking*

forever_levski
13.05.2009 17:24

пак говорите глупости авеее 4орбарска работа....... или садията виновен или не са играли 4есно хахахаха

tumpala
13.05.2009 17:24

Абе кво е това наказание на Удоджи от 6 мача!!!!!Тия са луди дейба тяхната мамица дейба *thumb_up* браво Удоджи *beer*

kuramiian
13.05.2009 16:38

СИМУИЛАТИВНО?!?!?!?? АБЕ ЕИ МИшКИ !!!! И КВА ИМ Е ДАЛАВЕРАТА ? ДА БЕшЕ Х както повечето дербита да се говори 4е е уговорен мач ,ама хахахахахах истината боли и са се чудите къде да го търсите тва теле под вола!!!!! само слабаците няма да си признаят че са били надиграни и победени,явно чорбата нямат грам достойнство!!!!

tottenham_fan
13.05.2009 16:37

росенджим напълно стоя зад твоето мнение този човек е мафиот както и останалите но за разлика от другите иска да помогно на българския футбол но никой не се заслушва в думите му.а относно мача ЛЕВСКИ -ЦСКА пълна пародия ,аз съм фен на тотнъм и гледах на живо на емирейт4-4 и тука имаше пародия но хората знаят как да го нагласят не като тука. Болно ми е като гледам че всички отбори по света се развиват ,а наще затъват.БОБИ ВЪН

radode
13.05.2009 16:28

Ми симулативно играха я!не може първите 15 мин левски да не минат центъра,а после цска се дръпнаха и чакаха....

rosenjim
13.05.2009 16:25

ХОРА АЗ НЕ СЪМ ФЕН НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ И НЕ МОГА ДА ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ,НО САМО 1 ЩЕ КАЖА И ТО Е ЧЕ СЕ ПОЗНАВАМ С ГОСПОДИН ИВАЙЛО ДРАЖЕВ И ТОЗИ ЧОВЕК Е АДСКИ ВЪТРЕ В НЕЩАТА И АКО СЕ ВСЛУШАТЕ В ДУМИТЕ МУ ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИТЕ...ТОЗИ ЧОВЕК МИСЛИ ЗА БГ ФУТБОЛ И БГ.ОТБОРИТЕ

motors
13.05.2009 16:25

Spored men i dvata otbora ne struvat.Ne stavat za gledane .Nqma ve4no derbi .Tva e mnogo slaba produkcia *thumb_down*

UItraBlueHool
13.05.2009 16:15

Знаеш колко те боли от загубата но това включва свинския грип-Никога положителен баланс с/у отбора на народа.И шампиона ще е Левски лично щи пиша лс да видя как ще се скриеш като мишка..

LFC_N1_YNWA
13.05.2009 15:57

*joking* знаеш ли колко ме топли , че сме паднали .. ЦСКА е ШАМПИОНА *stop* а вие ВЕЧНО 2-РИ *thumb_down* *lol*

BoBi_Levskara
13.05.2009 15:53

На него и всички чорбари им се иска да е бил уговорен мача.Но това е истината ЦСКА ЗАГУБИ!Той и всички други да го приемат.ЛЕВСКИ ПОБЕДИ С ИГРА.ЦСКА толкова си могат.