Първи кръг на Острова

12:28
Първи кръг на Острова
Шампионът Манчестър Юнайтед започва защитата на своята титла с мач срещу отбора на Кевин Кийгън на 16 август.  Програмата за новия сезон в Премиер Лигата бе изтеглена преди броени минути. Последният мач на отбора ще бъде гостуване на новаците от Хъл Сити на 24 май 2009 г.

Момчетата на Сър Алекс Фъргюсън гостуват на 13-ти и 20-ти септември на два от основните си конкуренти в лицето на Ливърпул и Челси. Мачът с Арсенал, далеч от "Олд Трафорд" ще бъде изигран на 8 ноември.

"Червените дяволи" на свой ред приемат същите три отбора както следва: 10 януари с Челси, 14 март с Ливърпул и на 16 май, седмица преди края на сезона, с отбора на Арсен Венгер.

Вицешампионът на Англия Челси започва с победителя в последното издание на FA Cup Портсмут, а завършва сезона с визита на Съндърланд.

"Сините" посрещат Арсенал и Ливърпул у дома, като първо имат мач с отбора на Рафа Бенитес (25 октомври), а след това и с "топчиите" на 29 ноември. Гостуванията им на "Анфийлд роуд" и "Флай Емирейтс" са съответно на 31 януари и 9 май.

Двубоите между Ливърпул и Арсенал ще се изиграят на 20 декември в Лондон и на 18 април на стадиона на най-титулувания английски отбор.


Първи кръг на Острова:
Арсенал - Уест Бромич, Астън Вила - Манчестър Сити, Болтън - Стоук Сити, Челси - Портсмут, Евертън - Блякбърн, Хъл Сити - Фулъм, Манчестър Юнайтед - Нюкясъл Юнайтед, Мидълзбро - Тотнъм, Съндърланд - Ливърпул и Уест Хям - Уигън

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари