Алвеш иска да върне Барса на пътя на успеха

14:55
Алвеш иска да върне Барса на пътя на успеха
Бразилският халф е ангажиран с участие за своята страна в квалификациите за Световното първенство в ЮАР през 2010, но не пропусна да отбележи, че преминаването му в отбора на Барселона е сбъдната мечта, в която никога не се е съмнявал.

Сделката на стойност 38 млн. евро бе обявена в началото на месеца и Алвеш вярва, че всяка една от страните е щастлива с крайния резултат.

"Да, аз също смятам, че всички страни са щастливи с тази сделка разбира се най-вечe аз. За мен е изключителна чест да бъда част от толкова голям клуб с толкова богата история. Това е огромна крачка в моята кариера и моя живот."

"Много е трудно да изразя усещането с думи, но преминаването ми в Барса е личен триумф."

"Бе въпрос на време да се финализира тази сделка и благодаря на Бог, то вече е факт."

"Много важно бе да се знае, че моят труд е оценен. Присъединяването към новия ми отбор е специален момент, тъй като там играят много големи футболисти и всеки един друг би искал да бъде част от този клуб."

"Амбицията ми сега е да продължа изписването на славната история в клуба. Винаги съм казвал, че не искам да бъда поредния привлечен. През целия свой живот съм работил за да оставя диря след себе си и искам да продължа да правя същото и занапред."

Печеленото на трофеи е резултат на упорита работа и много жертви. Надявам се, че  играчите, които ще бъдат привлечени в отбора през летния трансферен прозорец ще дадат всичко от себе си. Барса трябва да се върне на пътя на победата. Трябва да изградим силен отбор с манталитет на победители."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация