Марсилия не успя да бие Аячо у дома (видео)

09:31
Марсилия не успя да бие Аячо у дома (видео)
Олимпик Марсилия получи сериозен удар по амбициите си да спечели шампионската титла на Франция през този сезон. Отборът на Елие Бауп направи 0:0 като домакин на Аячо - резултат, който може да ги прати на петото място в класирането след изиграването на всички мачове от кръга.

Това бе второ поредно нулево равенство за френския гранд, след като в предишния кръг Марсилия не успя да вкара гол и на Олимпик Лион.

Олимпик в момента се намира на третото място в Лига 1 с актив от 51 точки, на шест точки от лидера ПСЖ, които гостуват в неделя на Сент Етиен. Тимът на Бауп, освен това, е на две точки от Лион, които пък ще премерят сили тази вечер с Бастия.

Матийо Валбуена изигра своя мач номер 200 във френския футболен елит срещу Аячо, а наставникът на гостуващия тим Албер Емон приветства спечелената точка от неговите момчета, въпреки че прекара 22 години като играч и треньор на "Стад Велодром".


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

man4estara10
16.03.2013 10:53

Очаквах го.Аячо ни биха ,а сега измъкнаха логично и Х срещу Марсилия.

velinovv
16.03.2013 09:59

Отлично видео откъм качество и са показали най-сериозните положения. Жалко само , че Марсилия изпуснаха положенията си и фиша ми не се провали (мача с най-нисък коефицент да не ти излезе - класика).