Станислав Ангелов е временно отстранен от първия отбор на Левски

16:54
Станислав Ангелов е временно отстранен от първия отбор на Левски
Станислав Ангелов е временно отстранен от първия отбор на Левски, а Кристовао да Силва Рамос е с последно предупреждение, съобщи старши треньорът на "сините" Илиан Илиев.

"Решението няма никаква връзка с представянето на някои в мачовете на тези играчи, важно е цялостното представяне. Последно предупреждение за отстраняване от отбора има Кристовао Рамос. Станислав Ангелов е отстранен. Има и финансова санкция за всички, може да се възстанови, ако станем шампиони. Тази санкция е и за треньорското ръководство", разкри Илиев.

"Ако тези хора не са разбрали какво значи респект и взаимно уважение, ще трябва да го разберат. Сега имаме свободата да сложим и този който не е дал нищо в предходния мач. А не този, който е пo-опитен", допълни специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

velinovv
20.03.2013 11:56

Ако капитана наистина подкопава авторитета на треньора - напълно правилно решение. Пелето има несъмнено лидерски качества и би бил много полезен на отбора , но в никой клуб не трябва да има по-авторитетно лице от треньора (независимо какви са спортните му качества) , пък след година работа , ако няма резултати тогава да се маха. За мен Илиев не е изцяло виновен за резултатите...пък и има още доста мачове до края...нека се изиграят и тогава да се прави анализ на свършената работа.

jelko
20.03.2013 00:41

Махнаха го тоя индианец,но докараха по-смешен вожд (Боримиров)!Няма нужда от нови вождове.Индианци трябват,индианци!

Dreick
19.03.2013 21:28

Едно Време беше класа пелето, ама сега и чеп за зеле не става от него *wink*

Deco_Sneijder
19.03.2013 20:53

Тоя сигурно е най-слабия защитник в А група...много кекав,ич желание не игра,едно време ставаше...