Тонев: Илиан Илиев ще е треньор поне до края на сезона

18:21
Тонев: Илиан Илиев ще е треньор поне до края на сезона
Иво Тонев изрази пълно доверие към Илиан Илиев и останалата част от треньорския щаб на Левски. Изпълнителният директор на сините не прие оставката на Илиев и обяви, че неговата позиция е сигурно в следващите 12 мача до края на първенството.

"Не приехме оставката на Илиан Илиев. Както вече казах, Даниел Боримиров се завръща в Левски като спортен директор по негово предложение. Това е последният спортен директор с титла в Левски и очаквам това да стане отново през месец май. Каквото и да се случи в оставащите 12 мача от първенството, включително и тези за купата, това са хората, на които се доверявам и промени няма да има. Нито някой ще си тръгва, нито някой ще идва. Искам от тази гледна точка нещата да бъдат ясни. Така е било до сега. Може би просто Илиан беше изнервен от някои нападки", каза Тонев.

След мача с Монтана, Иво Тонев обяви, че Левски ще стане шампион по един или друг начин. Два дни по-късно той обясни какви са пътищата към титлата, а според него те минават през назначението на Даниел Боримиров за спортен директор и финансовите санкции, наложени на футболистите на тима.

" Левски ще стане шампион, и то на терена. Какви са начините? Единият е идването на Боримиров, други са наказанията, които бяха наложени. Те са изцяло по желание и предложение на старши треньора. Той ги съгласува с мен, а аз ги приех и одобрих. Предупредих футболистите, че от днес нататък не желая да разговарям с нито един от тях. Каквото имат да казват, да го казват на Боримиров, а той ще го предава на мен. Разочарование е леко казано за това, което изпитвам", добави изпълнителният директор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация