Блатер: Бразилия ще организира блестящо Мондиала

19:19
Блатер: Бразилия ще организира блестящо Мондиала
Президентът на Международната федерация по футбол (ФИФА) Сеп Блатер каза днес, че е сигурен, че " Бразилия ще бъде готова за световното първенство през 2014 година и ще организира блестящо първенство", независимо от закъсняването на строителството на стадионите.

"Когато остава една година или по-малко, въпросът е винаги дали те ще бъдат готови. Да, те ще бъдат готови! Защото това е световно първенство и никой не иска да закъснява за световно първенство", защити днес на пресконференция домакините на Мондиал 2014 президентът на ФИФА.

"Ние не организираме за първи път световно първенство и имаме на разположение повече от една година, каза Блатер. Мога да ви кажа, че с мощта на Бразилия - не говоря само за нейната икономическа сила, но и с нейното желание, афиширано от министъра на спорта и президента на страната, Бразилия ще бъде готова и ние ще имаме едно блестящо световно първенство".

Сеп Блатер ще направи голяма обиколка на бразилските градове през това лято по време на турнира за купата на конфедерациите от 15 до 30 юни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea_BotevPd
19.03.2013 21:12

то ще е хубав,ама домакините ще разочароват страната си,а иначе с нетърпение футболния свят чака СВЕТОВНОТО*cup*

madridistaaaaaa
19.03.2013 20:56

Целия свят е готов за СП , само чакаме първия съдийски сигнал !

RAFKATA
19.03.2013 20:50

А дано,да се насладим на едно добро световно.Все пак това не става всяка година.Биричкатааа,картофките,атмосферата ми липсва