В Левски няма пари за селекция

10:55
В Левски няма пари за селекция
Левски може да започне следващото първенство без нито един нов футболист, тъй като в момента "сините" не разполагат с бюджет за селекция, пише "Меридиан мач".

Тодор Батков е обявил пред старши треньора Емил Велев и спортния директор Даниел Боримиров, че на "Герена" ще има пари, само ако отборът продаде някой от настоящите си играчи.

През летния трансферен прозорец "сините" вероятно ще се разделят с няколко футболисти. За сега почти сигурните напускащи са Юсеф Рабех и Живко Миланов, като последният вероятно ще подсили английския Лестър. Възможно е Левски да продаде и двамата бразилци си Жоазиньо и Зе Соареш, които са желани от руски клубове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

elensya
22.06.2009 16:27

Като няма пари Батков за селекция ДА ВАДИ АКЦИЙТЕ НА ПАЗАРА той да се занимава с това което разбира и с това за което има пари *stop* Батков показа,че футболът му е много непонятна материя.Стига е мъчил и срамил феновете с неговите простотии

Aeonflux
17.05.2009 22:05

Нищо лошо им няма,само че в Европа се играе футбол.Коренното население на по-долу изброените държави от мен е бяло,а ти сигурно си мислиш,че са в Африка,нали?Обаче са в Азия!

RangerSS
16.05.2009 16:10

Аве къде ще напускат най-добре играещите чужденци - Жоазиньо,Зе и Дарко Тасевски в момента играят на висота.Да махат онова леке Бистрон - ако тоя тъпанар не беше изчистил топката в играч на Жилина щяхме да играем за УЕФА. *evil*

TigerJK
16.05.2009 13:31

кво е лошото на футболистите от тия държави :> вий лефскарите сте били големи расисти..

Aeonflux
16.05.2009 12:08

Батков може да го духа и да напусне Левски!Как така 4-ма осовни играчи ще напускат?!После искаме да имаме първенство!Няма как!Направо да продаде целия отбор и да купи играчи от Афганистан,Ирак и Бангладеш!