Калу: Няма да ходя никъде

13:16
Калу: Няма да ходя никъде
Саломон Калу отхвърли всички слухове, че ще напусне настоящия си клуб в посока Италия, за да последва бившия си наставник Жозе Мауриньо, като същевременно приветства назначението на Луйс Сколари.

"Следващия сезон ще бъде великолепен. Аз съм в Челси и ще продължа да бъда тук.Обичам този клуб", заяви 22-годишният футболист пред Sky Sports.

"Моят бивш наставник (Жозе Мауриньо) се отнесе прекрасно към мен и аз мога да му пожелая много късмет. Може би един ден ще работим отново заедно, кой знае."

Калу изрази своето вълнение породено от факта, че топ треньор в лицето на "големия Фил" ще застане начело на "сините".

"Добре е за клуб като нашия да има такъв треньор начело. Играчите несъмнено ще могат да научат още много за футбола, след като имат такъв наставник."

"Той е печелил Световната Купа с Бразилия и  достигна до финала с Португалия през 2004. Изключително опитен е и е наставлявал най-добрите бразилски футболисти."

Калу заяви, че в момента е концентрирал своето внимание към задаващата се Олимпиада, където Кот Д\'ивоар е в една група с Аржентина. Самият турнир съвпада с началото на първенството в Англия, което означава, че нападателят ще пропусне първите няколко срещи за своя състав.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pafata
17.06.2008 16:33

Много перспективен играч. Следя го още от Фейенорд. Ще стане голяма звезда от него