Вижте кои футболни гаджета печелят промоция през този сезон

18:56
Вижте кои футболни гаджета печелят промоция през този сезон
В английския футбол не само клубовете са тези, които се борят за промоция в горна дивизия, пише британския "Сън". Половинките на играчи също извървяват дълъг път от долните дивизии и с много усилия само някои от тях успяват да се преборят за честта да излизат със звезда от Висшата лига.

Има и такива бляскави дами, които не успяват да издържат на напрежението в елита и след един-два сезона се връщат безславно в Чемпиъншип, а при дами като Елен Ривес пропадането е с цели четири ешелона до полупрофесионалния Стивънидж!


Вижте лутанията между дивизиите на някои от най-известните футболни приятелки:

Елен Ривес

Бивша годеница на Франки Лампард, майка на двете му деца, сега испанката се среща с 13 години по-младия от нея Лаури Уилсън от петодивизионния Стивънидж. Горепосоченият бранител печели скромните 500 лири на седмица, което по никакъв начин не може да се сравни с огромните суми, които Лампс прибира. Все пак, може би е нормално Елен да не бъде съдена строго. Тя просто иска да е титуляр в края на кариерата и затова е предпочела нискоразряден тим.



Даниеле Лойд

Дани е перспективно младо същество в този бизнес и е сменила доста клубове засега, въпреки крехката си възраст. Всеизвестна е нейната обич към Тотнъм и футболистите му. Дани започна кариерата си в прегръдките на "ветерана" Теди Шерингам, отиде за малко в Уигън с Маркъс Бент, но после любовта й към Джърмейн Дефоу и после Джейми О' Хара я върна в Лондон и в Тотнъм.



Лейлани Даудинг

Апетитната брюнетка бе подписана на свободен трансфер от халфа на Уест Хям Киърън Дайър и пред нея се очертаваше бляскава кариера. Последва обаче изпадане в Чемпиъншип с младока от бившия Уимбълдън Марк Уилямс. Лейлани обаче се стегна и само сезон след това отново беше в Уест Хям - този път с юношата Ануар Удин. Нормално, след това последва трансфер в Арсенал с бившия играч на "топчиите" Жереми Алиедиер, а после и с юношата на Манчестър Юнайтед Киърън Ричардсън.



Никола Т

Очарователната блондинка изкара дълъг период с Боби Замора, който тогава бележеше за Уест Хям. Тръпката между двамата угасна и за жалост на Никола тя изпадна в Чемпиъншип с халфа на Куинс Парк Р. Саймън Уолтън. Нищо, лондончани са с амбиции за промоция догодина...



Джема Аткинсън

Надарената дама нахлу във футбола с истинска класа, пленявайки Кристиано Роналдо. Престоят й на върха не беше много дълъг, тъй като португалецът явно обича разнообразието пред лоялността. Джема бе принудена да поуспокои кариерата си, отивайки в скромния Уигън и бележия Маркъс Бент.



Кати Прайс- Джордан

Най-сексапилната фенка на Манчестър Юнайтед доста дълго време се задържа на върха с "червените дяволи". Първо Кати мина през кревата на Теди Шерингам, а после дори роди син на Дуайт Йорк и то по времето, когато тимът на Фърги направи знаменития требъл. След определен период от време нещата при Прайс не тръгнаха на добре и изведнъж тя се оказа в Лига 1 с халфа на Блекпул Пол Далглиш, който като талант явно доста е отстъпвал на баща си Кени. В крайна сметка, Джордан се върна във Висшата лига, макар че ставаше дума за шотландския й вариант. Кати известно време беше с халфа на Рейнджърс Фернандо Риксен, но когато любимецът на Дийк Адвокаат замина за Зенит, надарената Джордан му каза "баста".



Имоген Томас

Звездата от британския "Биг Брадър" е една от своеобразните пътешественички из Висшата лига. Имоген стартира авантюрите си с футболисти в леглото на Лий Тръндъл, който тогава бележеше по 24 гола на сезон за Суонзи в Лига 1. След Тръндъл, мис Томас за кратко се гушкаше с Дуайт Йорк, а после се опита да се задържи за дълго в кревата на Кристиано Роналдо. Това естествено не стана и Имоген се присламчи до Големия чичо Сол Кембъл от Портсмут. Явно авантюрите със здрави защитници са й харесали, защото следващото й завоевание беше Ибрахима Сонко от Рединг. После апетитната брюнетка отново се завърна за кратко в Суонзи с халфа Матю Колинс, а сега тя е пак е във Висшата лига, заедно с Дани Симпсън, който е юноша на Манчестър Юнайтед.



Кейси Съмнър

Надарената дама се надяваше да задържи Майкъл Есиен от Челси, но за нейно съжаление, тя скоро бе разкарана от футболиста, който потърси нови предизвикателства. Мис Съмнър, обаче не чака дълго, докато спечели друг футболист от Висшата лига. Карлтън Коул от Уест Хям е сегашният пристан на красавицата.




Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FLY_I
25.05.2009 16:42

аз играх за каменица няма ли някоя да изпадне и за мене.

DKS
22.05.2009 21:14

Docker ako питаш ме Лилчо Арсов и е направил сефтето на тая !!! Лилчо е големец *devil*

Docker
22.05.2009 19:52

Елен Ривес като я гледам-след лампард се реже с Лаури Уилсън от Стивънидж...нищо чудно и Лилчо Арсов та я резне у тръбата *joking*

MB_KrisS
22.05.2009 19:14

Във Висшата лига мачове не се купуват, но жени.... *smile*