Оуен съгласен на нов договор със \"свраките\"

11:02
Оуен съгласен на нов договор със \"свраките\"
Нападателят на Нюкясъл Майкъл Оуен сподели, че е отворен да води преговори с настоящия си отбор Нюкясъл. Английският национал се присъедини към "свраките" на 24 август 2005 г. от отбора на Реал Мадрид за сумата от 16 милиона паунда, но имаше слухове, че година преди изтичането на настоящия му контракт ще бъде свободен да напусне.

Няколко клуба бяха свързвани с Оуен и спекулациите дори подсказваха, че английската звезда може да премине в Японската Джей-Лига. Все пак Оуен потвърди, че в момента води преговори за нов договор при по-добри условия и очаква всичко да приключи в рамките на следващите един-два месеца.

"Ние тъкмо започнахме разговори относно моя договор", заяви той пред "At The Races".

"Останах този сезон, въпреки всичко и сега работим върху това престоя ми на "Сейнт Джеймсис Парк" да бъде за по-продължително време."

"Най-вероятно ще има яснота след около месец или два."

Оуен също така очаква мениджърът на клуба Кевин Кийгън да прояви активност на трансферния пазар следващия месец, за да може клубът да подобри представянето си от последния сезон, когато завърши на 12-а позиция.

"Имаме много добри играчи, но отборът ни не бе сред най-добрите тази година", добави играча.

"Все още отборът не е солиден. Ние не искаме да привлечем играчи само, за да има такива. Всичко от което се нуждаем е няколко, но много качествени попълнения."

"Все още няма раздвижване на пазара. Всичко това винаги се случва по-късно през лятото."

"Ще видим кой ще продадем и кого ще закупим. Очевидно като всеки поддръжник на отбора и моето желание е да привлечем много класни играчи, като същевременно запазим нашите най-добри."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация