Шустер: Ще привлечем няколко напълно нови имена

12:13
Шустер: Ще привлечем няколко напълно нови имена
Германският треньор прекъсна своята почивка, за да се срещне с клубния президент Рамон Калдерон, но за момента не можа да даде някаква информация относно ситуацията в клуба.

Докато сагата с Кристиано Роналдо продължава без да има официално изявление от трите въвлечени страни, Шустер обясни, че шампионът на Испания за изминалия сезон трябва много внимателно да пристъпи към привличането на нови футболисти.

"Аз вече казах, че няколко нови играчи ще бъдат привлечени. Отборът като цяло е на добро ниво и преди да подпишем с когото и да е трябва да сме убедени, че това би било изцяло от полза за нас и за играча."

"Също така някой трябва да мисли за икономиката на нещата, защото всеки играч, който може да контролира топката иска милиони, дори когато не ги заслужава."

Европейското първенство по футбол забави много от летните трансфери и дори Шустер отбеляза, че клубът ще изчака края на състезанието, преди да предприемат нещо.

"Сега трябва да почакаме малко, за да видим какво ще се случи там. Има много спекулации, но това е нормално", добави той.

Треньорът призна, че е изявил желанието си пред ръководството на "белия балет", всички трансфери да бъдат приключени преди отборът да бъде изпратен на предварителния тренировъчен лагер, започващ на 21 юли в Австрия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация