Фърги пуска и брата на Джони Евънс срещу Хъл

19:37
Фърги пуска и брата на Джони Евънс срещу Хъл
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън явно е решил да даде шанс на по-голямата част от своите млади талантливи играчи, пише "Индипендънт".

Шотландският наставник е включил в групата за срещата с "тигрите" дори брата на Джонатан Евънс Кори (вдясно на снимката), за когото това ще е дебют с първия отбор на "дяволите" в официален мач.

Кори Евънс още не е навършил 19 години и обичайната му позиция е на централен защитник, но често използван и като вътрешен полузащитник в резервния отбор на Юнайтед.

Талантливият футболист имал двоен повод за радост вчера, когато освен благословията на Фърги, получил първата си повиквателна и от селекционера на Северна Ирландия Найджъл Уортингън, който най-вероятно ще използва Кори в приятелската среща с Италия на 6 юни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

xumuk
22.05.2009 11:16

надявам се Юнаитед да победи и да спаси Нюкясал

zhivkot
21.05.2009 23:42

Съставът няма да е такъв. Фостър е контузен, което означава, че ще пази Кузчак. Уес Браун също не е напълно възтановен и в центъра на отбраната ще са Джони Еванс и Невил/Кори Еванс. Бекове ще са братята Да Силва. Нани и Тошич ще играят по крилата най-вероятно. В средата Гибсън и Флетчър. В атака - Македа и Тевез най-вероятно.

brickbat
21.05.2009 22:31

Обичайната му позиция е халф, а САФ може да го изпробва като защитник макар, че не е висок колкото Джонатън. Относно мача мисля, че Юнайтед ще загуби и Хъл ще се спаси и ако това стане Нюкясъл и Боро ще продадът най - вероятно повечето от футболистите си, а в свраките има доста апетитни хапки ка то МАртинс и Оуен, Нолан и Тейлър. Ако Ман Ю ги бие Нюкясъл ги устройва и Х заради по - добра голова разлика. Според мен за Юнайтед ще излязът - Фостър, братята Силва, Браун, Невил, Флетчър, Гибсон, Нани, Кори Евънс, Македа и Уелбек