Излизаме и бием в оставащите три мача

17:20
Излизаме и бием в оставащите три мача
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Аян Садъков даде днес редовната си пресконференция, на която коментираше ситуацията в отбора преди съботния двубой срещу Вихрен Сандански, съобщиха от клуба.

"Имам предпочитания и те са да излезем и да бием в оставащите три мача до края на сезона. От там нататък изпадащите отбори да се оправят сами", така наставникът отговори на журналистически въпрос какви са му предпочитанията за изпадащите отбори, тъй като в последните три кръга "черно-белите" ще играят с аутсайдерите Вихрен, Беласица и Ботев. Садъков обаче предупреди, че неговият тим не трябва да подценява предстоящия си противник.

"През седмицата се готвихме добре. Срещу Вихрен ще играем с мисъл само за победа. Според мен ние сме доста по-класен отбор, но това не означава, че ще подценим съперника", каза още Садъков.

Двубоя със сигурност пропускат наказаните Дани Кики и Искрен Писаров, както и контузеният Людмил Николов. До последния момент ще се изчака, за да се види какво е състоянието на Евертон Джилио - Том и Георги Данов. Двамата се оплакват от травми в глезена и днес не тренираха пълноценно на Лаута.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация