Без милост за Нюкасъл

16:31
Без милост за Нюкасъл
Вратарят на Астън Вила Брад Фридъл заяви, че той и неговите съотборници няма да покажат никаква милост към Нюкасъл, когато двата тима се срещнат в последния кръг на Висшата лига на Англия.

Вила си гарантира място в Европа през следващия сезон, но Фридъл заяви, че клуба няма да се отпусне на "Вила Парк" срещу Нюкасъл, който трябва да спечели за да запази мястото си в английския елит и през следващия сезон. Мениджърът Алън Шиърър и неговите момчета ще се спасят и при равен мач срещу Вила, ако Манчестър Юнайтед победи като гост Хъл Сити. Фридъл заяви:

"Нашата форма е разочароваща напоследък, но ние все още се борим за петото място и това няма да се хареса на Нюкасъл, защото има за какво да играем в неделя. Аз знам, че ние вече се класирахме за Европейската лига, но ние сме професионалисти и искаме да победим."

"Това не са добри времена за Нюкасъл, Мидълзбро, Съндърланд и Хъл Сити. Аз съм участвал на няколко пъти в такива битки за оставане в елита, когато играех в Блекбърн. Знам, че Нюкасъл имат много таланти, особено в нападение. Когато обаче имаш такива мачове, ти просто трябва излезеш на терена и да се бориш за победата", каза още американският страж.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация