В Арсенал празнуваха без Адебайор

20:20
В Арсенал празнуваха без Адебайор
Спекулациите, че Емануел Адебайор ще напусне Арсенал след края на сезона, се засилиха неимоверно, след като тогоанецът не бе част от празненството на "топчиите" за края на сезона.

Организирани от капитана си Франсеск Фабрегас, възпитаниците на Арсен Венгер купонясаха здраво и до малките часове на нощта в лондонския "Скетч клуб".



Някои от "артилеристите" като Самир Насри и Йоан Джуру не показаха особено добра физическа подготовка и се отправиха към домовете си в не особено трезво състояние.

Все пак и двамата не успяха да надминат защитника на Тотнъм Ледли Кинг, който по-рано този месец показа какво наистина означава един футболист от Висшата лига да е попрекалил с употребата на определен тип напитки.



Друга от звездите на Арсенал Тио Уолкът пък не обърна достатъчно внимание на алкохола, тъй като през цялата вечер бе плътно прилепен до гаджето си Мелайн Слейд, която се бе облякла доста предизвикателно през тази вечер.

В крайна сметка, Уолкът и приятелката му напуснаха рано партито, заедно със семейство Ван Перси, като явно и двете двойка бяха решили да се отдадат на по-приятни занимания...

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nenoph
31.05.2009 22:41

Насри се е барнал като калугер....