Решенията на БФС от 2006 година насам били невалидни

19:07
Решенията на БФС от 2006 година насам били невалидни
Бившият кандидат за президент на БФС Ивайло Дражев заяви, че е сигурен, че в най-скоро време двамата магистрати, участващи в Изпълнителния Комитет на футболната ни централа, ще си подадат оставките.

Дражев съобщи, че Камен Михов вече е депозирал оттеглянето си от управлението на футболния съюз. Очаква се, същото да направи в близките дни и Андрей Икономов, който трябва да подаде оставка от Изпълкома на БФС, регистриран през 2006 година.

Припомняме, че Висшият Съдебен съвет препоръча вчера на двамата магистрати да се оттеглят от Изпълнителния Комитет на БФС заради незаконосъобразното им участие в сдружение с нестопанска цел.

"Очаквам всеки момент Андрей Икономов да подаде оставка, тъй като няма друг избор. Препоръката на Висшият съдебен съвет е била с тона на заповед. Понеже той е в управителното тяло на футболния съюз от 2006 година, който все още е регистриран в СГС и има право да взима решения става нелигитимен", сподели Дражев.

Дражев ще подаде нови искове до Софийски градски съд. Този път той ще атакува решенията, които е взел Изпълкома на БФС с участието на Андрей Икономов от 2006 година насам, тъй като настоящият все още няма нужната регистрация. Дражев заяви, че ЦСКА също може да обжалва решението на БФС за отнетия лиценз на клуба от миналата година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация