Благо Георгиев и Светльо Петров в ЦСКА от лятото?

08:34
Благо Георгиев и Светльо Петров в ЦСКА от лятото?
Благой Георгиев може да продължи кариерата си в ЦСКА, твърди "7 дни спорт". Ако "червените" разполагат с достатъчно средства за лятна селекция, халфът е добър вариант за страдащата от липса на импровизация и идеи полузащита на "армейците".

Бившият футболист на Славия се споразумя да напусне руския Терек Грозни, където играе от началото на годината, но влезе в конфликт с треньора Вячеслав Грозни.

Съществува вариант в ЦСКА да се върне и Светослав Петров, пише "Меридиан мач".

Полузащитникът става свободен агент на 30 юни, след като договорът му с Нефтчи Баку изтича. Петров се прибра в България във вторник и се очаква в близките дни ръководството на "червените" да започне преговори с него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cesekarchetooo
23.05.2009 15:38

За мен нито един от тях не е за "Армията". Благо е един от най-псуваните играчи в България въобще, пък и не ми допада стилът му на игра. Светльо ше го запомня с втория гол срещу Иванков при онова паметно 3:0, но вече е доста стар. Ще е нещо като Тошко Янчев - лидер на отбора, но срещу що-годе стабилна халфова линия той и Маркиньо издъхват. Добре ще е да се вземе Паланков за дефанзивен халф, а за ляво крило Спас Делев от Пирин. Не че са кой знае каква класа, но определено са борбени, а Делев може да подпомага и Манчев/Камбуров (ако го вземем) като втори нападател.

Futbulfen
22.05.2009 14:13

Гръмки трансфери *joking* манекенчето(което забелязвате ли колко неуспешно се представя у Европата където и да отиде)което отива навън и след месец..няма и толко си идва у дома-в Славия.Сега Благойчо е предпочел да се затрие съвсем..успех Благо.За Светльо Петров няма к'во лошо да кажа..чорбарче си беше и тогава ше остане!

MeToDueB
22.05.2009 12:57

а дано :} "сините" доста го мразят Благо. Спомням си последния му мач срещу Левски. Как хване топката и така го обиждаха, а той правеше Живко Миланов и още по един за посмешище хахаха

TigerJK
22.05.2009 12:28

повод за радост е, че ще се заложи на български футболисти... аман от африканци и бразилци, които според стандартите на своите държави не стават *joking*

danas1970
22.05.2009 10:40

denso_90_vn, Тогава вече спечелването на Лига Европа ви е вързано в кърпа *lol*

Dororo
22.05.2009 09:20

Ако Благо се върнв в БГ ще е голяма крачка назат в неговата кариера.Този футболист има потенциал да играе в европа и натам трябва да гледа.Аз съм от ЦСКА и ще ми е приятно да го виждам с червената фанелка.Но поне това е моито мнение.

denso_90_vn
22.05.2009 08:41

Ето това са трансфери , дано се усъществят ! *joking* *beer* *smile* БРАВО *stop*