Затворник иска Камата за треньор

10:07
Затворник иска Камата за треньор
Христо Стоичков може да напусне Литекс в посока Корсика. Френското издание "Le10Sport.com" разкри, че Аячо се интересува сериозно от привличането на Камата. В момента тимът е без треньор, тъй като Албер Емон напусна клуба преди няколко дни. Тойо успя да спаси отбора на магия, завършвайки на 17-о място точно над чертата. Изданието допълва, че Стоичков почти сигурно ще напусне Литекс, а освен от френския тим интерес към него имало и от Бешикташ.

Шефовете на Аячо обаче ще изберат между Стоичков и Фабрицио Раванели. Към момента италианецът е с по-големи шансове, тъй като по-отдавна преговаря с Аячо. Интересното е, че шеф на тима е Ален Орсони, който през годините е забъркван в какво ли не - рекет, екстремизъм и убийства. На няколко пъти дори е попадал зад решетките.

В същото време стана ясно, че няколко индийчета ще дойдат на специално обучение в академията на Камата край Барселона, където ще се запознаят със Стоичков. Това става благодарение на 31-ото издание на "Ченпиънс Тур", което се организира от индийската футболна федерация. В последните 10 години тази инициатива праща млади таланти на обучение в големите европейски клубове. Треньор на малчуганите ще е Антонио Санчес, който е скаут на Барса. Освен Ицо някоя от тренировките ще посети и друга легенда на каталунците - Йохан Кройф.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RAFKATA
01.06.2013 12:27

Затворник + кама = една свободна килия ето защо го иска*lol**lol**lol*