Кандидатите за Висша лига: Този съдия е тъп избор!

20:46
Кандидатите за Висша лига: Този съдия е тъп избор!
Само три дни преди финалния плейоф за влизане във Висшата лига мениджърът на Шефилд Юнайтед Кевин Блекуел изригна срещу ФА за избора им за рефер на срещата.

От футболната централа обявиха, че Майк Дийн ще ръководи сблъсъка между "осриетата" и Бърнли.

"Всички знаят какво стана през октомври и въпреки това, кой ще ни бъде съдия? Майк Дийн!!! Това е глупост!", изригна наставникът на Шефилд Юнайтед.

Както е известно, през октомври по време на градското дерби с Шефилд Уензди Дийн изгони малко пресилено бранителя на "остриетата" Матю Килгалън още през първото полувреме на срещата. "Кукумявките" биха с 1:0, после картонът на Килгалън дори не бе отменен от ФА.

"Вече попитах защо е бил направен този избор и не получих отговор. Това е нечестно не само спрямо нас, но и срещу самия Майк Дийн, тъй като в понеделник зад гърба му ще има 40 хиляди фенове на Шефилд Юнайтед, които няма да спрат да го обиждат. За това обаче, никой не е помислил", допълни Блекуел.

"Наистина е срамно, че трябва да говорим за съдията още преди да е започнал мача, но ситуацията е такава", каза още специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BUBOLE4O_ME4O
22.05.2009 23:41

Отдавна изсчезнаха съдии от типа на Пиер Луиджи Колина... И футбола стана един голям бизнес, от който определени хора печелят крупни суми, а за нас феновете остава разочарованието... За съжаление нищо не може да се направи, по-точно може, но няма кой да го направи... *wink*

pich
22.05.2009 22:33

този британски хомосексуалист

greenred
22.05.2009 22:02

Как може Майк Райли да бъде садия във Висшата лига *joking* Та той всеки мач е пристрастен към един от двата отбора Лично аз симпатизирам на Хауърд Уеб. Според мен той е най - добрия съдия в Премиършип *wink*