Гордън Страхан: На Селтик трябва задължителна победа, няма друга алтернатива

18:37
Гордън Страхан: На Селтик трябва задължителна победа, няма друга алтернатива
Селтик приемат Хартс в неделя, знаейки че само победа ще им даде шанса да грабнат титлата в последния ден на сезона.

Селтик, които пропиляха преднина от осем точки пред Рейнджърс от януари насам, имат сега актив от 81 точки. Рейнджърс, които гостуват в последния ден на Дънди Юнайтед, имат 83 точки. Мениджърът на "келтите" Гордън Страхан заяви:

"Ние сме на две точки от Рейнджърс, така че ще търсим победата и ще се надяваме на помощ. Няма кой да обвиняваме, освен самите себе си. Разбираме това и гледаме напред. В неделя имаме шанс да покажем на какво сме способни и да спечелим", заяви Страхан.

Добрата новина се Селтик е, че халфа Скот Браун и защитника Гари Колдуел най-вероятно ще са готови за мача на "Паркхед".

Рейнджърс обаче също получиха хубава новина, след като червения картон на алжирския защитник на тима Маджид Бугера от миналия уикенд бе обжалван и вече е само жълт. Така ако Рейнжърс спечели крайната битка, това ще бъде първа титла за тима от четири години насам. Проблем за Рейнджърс обаче може да бъде факта, че Хартс, които са на третото място, вече си осигуриха място в Европа, докато Дънди Юнайтед, които са четвърти, имат нужда поне от точка, за да играят в Европа през следващия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация