Шерингам: Тевес е верен на Юнайтед, а Сър Алекс няма да го пусне просто така

08:45
Шерингам: Тевес е верен на Юнайтед, а Сър Алекс няма да го пусне просто така
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам смята, че Сър Алекс Фъргюсън няма да позволи Карлос Тевес да си тръгне от тима. Аржентинецът си стечели любовта на феновете, но не и титулярно място в състава на "червените дяволи" и няколко пъти намекна, че ще напусне след края на сезона. Тевес е трансферна цел на редица европейски грандове, а последните спекулации в медиите на Острова го пращат в Ливърпул.

"Мисля, че Сър Алекс няма да изпусне Тевес. Той е невероятен играч, футболист от висша класа и сър Фъргюсън знае, че прави разликата всеки път, когато се появи на терена. Кой знае какво се случва зад сцената, но Тевес е верен на каузата на Манчестър Юнайтед, дава 100 % от себе си винаги когато играе. Сър Алекс определено ще иска да го задържи в клуба", убеден е Шерингам.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BUBOLE4O_ME4O
23.05.2009 14:11

Конкуренция *lol* Дали? Колко години подред успя да ни срази тази конкуренция и се са втори *wink* Ок, съгласен съм директните мачове да ни бият, а ние все да сме шампиони и да сме на финал за ШЛ Тевез трябва да остане да! Но аз се надявам да трампят Митко за Карим Бензема... Тогава ще стане много интересно!

beroefen
23.05.2009 13:55

според мен ще се махне и отива в конкуренцията Ливърпул

DuFkaTa
23.05.2009 13:39

Тевез трябва да остане в Манчестър *smile*

xumuk
23.05.2009 12:03

bg_666_ миналата година бе6е Роналдо,сега е Тевез.Бербатов сащо мина реда си. *joking*