Славия продава Жуниор за 400 000 евро

00:02
Славия продава Жуниор за 400 000 евро
Нападателят Жуниор Жуниньо ще продължи кариерата си в Турция. Славия ще продаде нападателя, който игра под наем на Аданаспор и направи отлично впечатление. Жуниор вкара 14 гола за тима от II лига през сезона, информира "Труд".

За бразилеца има няколко оферти от Турция, като цената е 400 000 евро. 27-годишният футболист няма да бъде преотстъпван повече.

Именно по тази причина пропаднаха преговорите с Манисаспор, който искаше бразилеца под наем за година. Лично президентът на клуба Кенан Ярали дойде в София, за да се разбере за Жуниор с Венцеслав Стефанов, но офертата за наем бе отхвърлена. Чакат се следващите предложения и от "Манисаспор", и от останалите заинтересовани клубове.

Същевременно новият треньор на "Славия" Асен Букарев чака на лагера в Боровец любопитно име. Сърбинът Стефан Милойевич ще играе в съботната контрола със "Сливнишки герой", за да се прецени дали да подпише с "белите". За последно 193-сантиметровият централен защитник носеше екипа на "Борча" (Белград) в елита на сръбското първенство.

Милойевич обаче се води испанец, а има и френски паспорт. Роден е в Брест (Франция), но майка му е испанка и израства в Майорка. Юношеската му кариера тръгва именно от тима на Балеарските острови. Играл е и в словашкия "Кошице" през сезон 2011-2012 г.

"Славия" чака на проби още руснак, юноша на "Зенит", аржентинец и албанец. Но целта е да бъдат взети само двама нови - централен защитник и външен халф.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikshan11
14.06.2013 10:15

Той беше супер,играеше невероятно и не само,4е вкарваше голове,но и правеше много асистенции това е една от големите грешки на Илиев,4е не го закупи,а взе оня мързел Опоку.За 14 ма4а 6 гола и 8 асистенции не е зле,успех му желая на Жуниор. *smile*

El_Fenomeno_9
14.06.2013 09:55

Още като беше в Левски ме смая с невероятната си техника , но пък тогава много му куцаше завършващия удар и за това (поне се надявам , а не заради пари) Батков не го взе за постоянно ! Успех му желая , определено е страшно комбинативен играч !