Мартинс пред трансфер, струва 15 милиона

13:48
Мартинс пред трансфер, струва 15 милиона
Бъдещето на Обафеми Мартинс изглежда доста несигурно, уповавайки се на слуховете, че Арсенал са подновили интереса към него.

Шефът на "топчиите" Арсен Венгер не спира да отправя похвали по адрес на национала от Нигерия в последните два сезона и това е засилило появилите се спекулации.

За да се осъществи подобен трансфер се иска време, през което трябва да стане ясно дали Адебайор ще премине в състава на Милан, въпреки явното недоволство от страна на френския специалист по отношение подобна сделка.

Според "The Sun" "свраките" искат 15 милиона паунда за 23-годишният футболист - цена, която Венгер едва ли би бил склонен да плати.

Междувременно бившият играч на Интер призна, че е уморен от непрекъснатите спекулации, като е свързван още с отборите на Челси, Ливърпул, Манчестър Сити и Барселона.

Приближен до Мартинс каза: "Оба просто вече не знае какво става."

"Мартинс обича поддръжниците на отбора толкова много, но в Нюкясъл не знаят какво искат - в един момент отчаяно искат той да остане, а в следващия се опитват да го продадат."

"Но той с удоволствие би играл под ръководството на Арсен Венгер."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
20.06.2008 14:55

аз лично сериозно се съмнявам цената на Мартинс да е 15мил. паунда евро да но да струва 30 милиона евро - малко вероятно