Воронин и Пантелич напуснаха Херта

18:58
Воронин и Пантелич напуснаха Херта
Финиширалият на четвърта позиция в Бундеслигата отбор на Херта остана без двамата си основни нападатели. Андрей Воронин и Марко Пантелич официално напуснаха клуба, предава ДПА. Раздялата на "старата дама" с въпросните футболисти може да даде повече шанс за изява на българина Валери Домовчийски, който цял сезон търка пейката.

Тимът от Берлин до последно бе сред кандидатите за сребърната салатиера, но спечели само 1 точка от последните си два мача и дори остана извън Шампионската лига.

"Надявам се Херта да постигне това, което аз не успях, а именно участие в Шампионската лига", сподели Пантелич, който ще си търси друг отбор, след като договорът му изтече.

Воронин пък се завръща в Ливърпул и бъдещето му все още не е ясно.

"Представяхме си края на сезона по друг начин. Не се получи, за което много съжаляваме", каза украинският нападател.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
24.05.2009 21:30

радвам се за Домо, дано получи достатъчно шанс за изява има качества и ще се докаже просто му трябва игрова практика *smile*
А се радвам и че Воронин се маха не мога да го гледам много ми е противен

AviMC
24.05.2009 20:15

Това е добре за Домо,сега от резерва трява да се превърне в неизменен титуляр.Наистина Херта заслужаваха да играят в ШЛ.Просто малшанс. *wink*

Resorter
24.05.2009 19:05

Другият сезон, Домо ще е твърд титуляр в нападателното дуо на Берлинчани! Момчето показа качества и при малките си възможности за изява, като остави името си в историята, вкарвайки последния гол във вратата на Оливър Кан.