Оулу - Хака, загубен

14:29
Оулу - Хака, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 10 познати от 17 мача - 58.8% успеваемост

Залог на деня за 18.06.2013 г.



В последните си седем шампионатни изяви Оулу не допусна нито едно поражение, а от началото на шампионата загубата му е само една и то като гост на днешния му съперник. Хака в момента е лишена от каквито и да било предимство, освен наличието на респектиращото й има за финландските стандарти. Това се потвърждава от факта, че Хака няма победа като гост все още, а в много малко срещи показва каквото и да било по-сериозно предимство над опонентите си. Всички в лагера на Хака вероятно са наясно, че няма как да конкурират обезпечения и отлично селектиран тим на Сейняйоен за първото място и най-вероятно ще използват този сезон за свикване с новите реалности и изграждането на конкурентен тим, който едва през следващия сезон да атакува класиране в елита. Както се казва Хака трябва да изпие горчивата чаша до дъно и да изчаква по-добри времена. При тези обстоятелства гостуващите играчи трудно ще намират стимул да преследват победи в по-голяма част от шампионатните си изяви до края на кампанията.

Прогноза: 1Х; Коефициент: 1.50

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sami
19.06.2013 22:54

А това със сайтовете ще е до време и е странен момента в който решиха да сторят въпросната глупост!
Забелязвам обаче, че например един Спортингбет се зарежда свободно... докато такива като бет365 трябва да ги търсим по "втория начин"...?! Пробвах го днес от служебния си доставчик... сега и от къщи с Мтел нет си е същото. Бететхоум също не се зарежда свободно, но Офсайдбет се зарежда „те пък обявиха още преди месец, че спират клиентите от БГ и предупредиха хората да си дръпнат парите“... 188бет същоо върви свободно, явно е прах в очите на някого цялата работа и не е направена професионално, дано поне са изчарджили Черепа за услугата *smile*

sami
19.06.2013 22:45

В момента са единици тези, които са гласували за Атака и смеят да си го признаят- то си е СРАМ разбира се... но продължаващите да подкрепят клоуна Сидеров пеещ лебедовата си песен НЯМА как да ги разберем ние трезво мислещите... За съжаление много смесиха политиката и спорта, преди се драпахме за Левски и ЦСКА, а сега на партийно ниво *smile*

devic
19.06.2013 00:09

ше ме извиняваш ама точно вие изглеждате като ограничени индивиди. дето служите на корумпирани медии и се поддавате на чужди убеждения. Волен е един от малкото,да не кажа единствения който знае как да подходи във всяка ситуация. и оная поръчкова проститутка Лора не можа да го пребори,хем по нагласен и като цяло изпипан сценарий. той със сигурност има различни идеи и може да издигне българския народ. неслучайно засяга теми от които другите бягат. ама то трябва да се мисли. вие избирате лесното и готовото -мразете волен и бсп и всичко е наред. по вашите сметки щом и герб не става остава само турската?

alePSG
19.06.2013 02:44

Волен сам каза че никога не бил подкрепял главата, просто му "бил дал шанс". *lol* Иначе много разумно си му го написал. Той може да те разбере може и да види как стоят нещата и без някой да му ги обяснява, стига да поиска. Иначе политически идеята беше да махнем ГЕРБ от кормилото. Там е работата че се роди изрода - БСП-ДПС-АТАКА които явно в момента са партии са неспособни да ръководят България, то се видя. След като вече няма партия която да се води "малкото зло" почва да става наистина страшно. Аз не съм религиозен но все пак бог да пази България! И относно това че някой хора си мислят че бет365 или друг мега букмейкър ще се навие да играе по тая свирка - това е пълна илюзия. Ако най-лошия вариант който е нещата да останат така и вероятно само мошениците от ЕФбет само си платят лизенза не се осъществи, то според мен има само други два. Единия е от Европата да ни скръцнат със зъби и да обяснят на нашите лайнари, опа управници, че такова нещо е чисто надупване на роден монопол или другия вариант е да падне правителството в идните месеци и тая простотия да бъде отменена. Както знаем за жалост в нашата страна референдуми принципно няма така че ние които залагаме сме глас в пустиня и за съжаление протест от 200-300 души едва ли ще трогне някого. От бет365 примерно нито са казвали че прекратяват да приемат залози от БГ , нито да си дърпаме парите. Вече ще се залага явно през сайтове криещи държата и програми. Всичко ще си е по старому с тая разлика че ще е по трудно.. и че ще се водим един вид престъпници.

LoNsDaLe_
19.06.2013 00:30

Братле не ми се влиза в спор, но сте ми ясни всичките атакисти. Винаги съм бил човек с мнение и никога не съм се влияел от чуждо мнение. Пак казвам, трябва да си с малко умствен багаж да подкрепяш Волен, който е един измислен образ. Нито има образувание, няма си представа от елементарни неща, а това с националността е пълна глупост- той Ви се изплю в лицата като даде подкрепа на турците. В един момент подкрепяше Борисов, в следващия момент търси компромати и сваля правителства за лична изгода, пълен клоун.

sami
18.06.2013 23:06

Някой вижда ли принципна разлика между това да си купиш маратонки от интернет сайт в Англия и да си депозираш пари в сайт отново в Англия?! Производителя „търговеца“ на маратонки в Англия не плаща каквито и да било такси в България, нали?!
Единствената идея е, че Черепа няма магазини за продажба на маратонки *smile*

sami
18.06.2013 22:58

И между другото някой да не се ЛЪЖЕ да заложи дори и лев при Черепа и Еврофутбол!!!!!

sami
18.06.2013 22:56

То е ясно, че това ще е до време, обаче за пореден път се доказва в какъв Абсурдистан живеем- ето ви сега Станишев, Орешарски и Доган „Лютфи“... тези капути ще ебат мамата на държавата, доста хора късно се усетиха, но дано не е прекалено късно!!! Веднага изплува МАФИЯТА, ето гледайте завръщането на Гайтански, Гришата и Черепа... на високо държавно ниво пък просто не ми се говори каква МЕТЛА играе без дори да се опитват да се крият- МАФИЯ!!!

sami
18.06.2013 23:56

Така е..... но Орешарски е опасен в тандем със СтанишеФФФ!!!

LoNsDaLe_
18.06.2013 23:48

Орешарски е интелигентен, но изпълнява заповеди. Станишев, Доган и Волен са напаст, особено последния. С извинение, но тези, които гласуваха за Атака са с доста малък умствен багаж. Волен се изплю върхи своите избиратели, а аз просто си знаех, че ще стане така и съм предопреждавал доста приятели, че Волен е боклук.

jelko
18.06.2013 22:37

Все пак има и други не по-лоши сайтове.Но дано си платят старите и да продължат да работят в нашата милата мамковина!

devic
18.06.2013 19:47

въпрос на време е тия боклуци да си заминат. проблема е че за това време ше развалят маса подредени неща. и новите едва ли ше почнат от бет365.......... все пак в новините има напредък-пишат за българия повече отколкото за турция.

LoNsDaLe_
18.06.2013 19:07

Какво става и аз не знам. Цял ден не мога да влезна в bet365 и сега също за разлика от Paddy. *angry*

joro_sotirov
18.06.2013 18:38

Трябва да не се отстъпва и в петък задължително присъствие!*angry*

alePSG
18.06.2013 18:24

Не искам до коментирам щото то не е за коментар вече. Ето ви линк който работи (ЗА СЕГА) да влизате в бета без програми: [@link http://www.allsport365.com/]

JORO_87
18.06.2013 21:19

никак не става хора откачаммммммммммм! и защо след като имат лиценз в англия трябва да имат и тука.много е тъпо това. все едно да ида в гърция и да ми кажат слизай от колата защото за да караш по нашете пътища и тука трябва да изкараш книжка.

mistral
18.06.2013 20:04

Ти май си на Близу, от тях най-много се оплакват, престарали са се и са филтрирали неща, които не са ги карали. Виж на лични ти пратих един линк, ама щом не можеш в този, сигурно и с другия няма да стане. Опитай все пак.

alePSG
18.06.2013 19:39

Ами аз си влзенах в акаунта, не знам.

JORO_87
18.06.2013 19:21

от този линк само ти отваря страницата на сайта, но не може да се логнеш

norhtson
18.06.2013 19:04

Жив и здрав да си alePSG! Благодаря много!

mistral
18.06.2013 17:37

В петък, 10 часа има заседание на комисията по хазарта, няма да е лошо да се стреснат малко, това е групата във фейсбук за организация, които иска да се присъединява : www.facebook.com/events/474842169272948/474870942603404/?notif_t=plan_mall_activity

JORO_87
18.06.2013 16:21

Няма толкова абсурдна държава в целия свят ей .......... само се обслужват интересите на мафиотите, а обикновените българи-да го ........... разправяха ми една история( не съм сигурен дали е вярна) ,та е следният-един пич от пловдив организирал нелегални залози с дебели коефициенти. Човека съборил клиентелата на еврофутбола и като видял, че има хляб в тая работа, решил да си озакони бизнеса, за да не го тормозят държавните институции. И точно като тръгнал да вади лиценз, някой му пуснал куршума. За убиеца не мога да ви кажа кой е, но за поръчителя е ясно-всеизвестния на всички гаден Череп.

joro_sotirov
18.06.2013 16:44

мащабите на човека в твоята история явно са били големи за да се стигне до фаталния край. Доза оптимизъм от мен: Все още имам достъп до 365, а доставчик на нет-а ми през по-голямата част от деня е М тел.

mistral
18.06.2013 15:24

Ето нещо, което може би работи, аз не съм го пробвал още, но човека, които го е постнал - е:
"Ако имате проблем с отварянето на някои страници от България, ето и решението: Сваляте си тази програма- FVPN има 2 дни дни безплатни за тестове, после струва 3 евро за месец или 10 евро за 3 месеца. При мен работи. Може да си я свалите от тук:
fvpn.com"

JORO_87
18.06.2013 15:11

хакери ли трябва да викаме на помощ сега.

JORO_87
18.06.2013 15:08

а има ли някакъв начин да се оправят нещата!

mistral
18.06.2013 15:08

Предполагам сте на Близу, те първи предадоха фронта *angry*

mistral
18.06.2013 15:00

Операторът ти е филтрирал страниците. Изпрати благодарствено писмо на Ореха, първа подлога на Черепа!

JORO_87
18.06.2013 14:58

Днес цял ден не мога да влезна в bet365! Някой друг има ли такива проблеми и ако може да ми кажете къде е проблема! Иначе за прогнозата съм съгласен, макар че единствената загуба на домакините дойде именно от Хака. Аз исках да играя Х на корея,Х на оман и Х на италия-испания до 21 в система 2 от 3, но не ми отваря страницата!

night_wolf1984
18.06.2013 15:06

И аз така*smile*