Георги Петков се влюбва в ученичка

10:33
Георги Петков се влюбва в ученичка
Стражът на Левски се страхува да лети със самолет, а у дома пере, чисти и готви.

На 21 февруари 1997 г. настоящият вратар на Левски и националния отбор Георги Петков влиза в заведение в Пазарджик, там съзира свой комшия, който го запознава с бивша гимнастичка, единадесеттокласничката Роси. Сърцата им се разтуптяват, любовта между двамата пламва от пръв поглед. Много скоро обаче на Георги се налага да пътува за София, за да пази на вратата на ФК Банкя.

Тя често пътува до София, като казва на родителите си, че отсяда при приятелка. Роденият на 14 март 1976 г. винаги я чака на гарата. На третото си идване до София окончателно остава в столицата. Двамата са бедни, нямат кола, често пътуват с влак по маршрута Пазарджик-София-Пазарджик. Въпреки, че Гошо Петков, като всеки футболист често е ухажван от фенки Роси не се страхува, че ще го изгуби. С такава красива жена до себе си обаче няма как Георги да не е ревнив:

"Може да се каже, че той е по-ревнивият в двойката, особено когато е на дълги лагери. Тогава се чуваме по телефона по сто пъти на ден", разказва червенокосата красавица. Независимо, че не обича да прави романтични жестове, за Коледа Георги завежда Роси в Дубай. Тя пази чудесни спомени от това пътуване, но връщането обратно се оказва много тежко за националния вратар.
"На прибиране имаше силна турболенция, а Георги се страхува, когато машината се раздруса. Като кацнахме в Истанбул той каза, че няма да се качи отново в самолет и останахме да спим два дни в турската столица, докато дойде негов приятел да ни вземе от границата с кола", разказва интересната случка Роси.

Родената на 22 април 1979 г. бивша гимнастичка призна, че Георги често влиза в ролята на домакиня.
"По принцип аз върша домакинската работа, но ако не съм сготвила, като се прибере започва сам да си приготвя ядене, пуска пералнята и прахосмукачката", пояснява Роси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aivano
22.06.2008 16:05

Урсула е с момето само за снимката!!!!!