Силвиньо се закани на Роналдо: Ще го неутрализирам

12:42
Силвиньо се закани на Роналдо: Ще го неутрализирам
35-годишният ляв бек на Барселона Силвиньо обеща да неутрализира Кристиано Роналдо в предстоящия финал в Шампионската лига. Както е известно, бразилският ветеран най-вероятно ще започне като титуляр за своя тим, тъй като титулярът на тази позиция Ерик Абидал е наказан.

"Роналдо е уникален футболист с много бърза мисъл. Аз съм обаче съм старо куче и съм играл срещу много велики футболисти, така че ще се справя и сега", коментира Силвиньо, цитиран от "Телеграф".

"Не мисля, че постът ляв бек ще е ахилесовата пета на Барса в този двубой. Вярно е, че не съм играл в много мачове през сезона, но на тренировка давам всичко от себе си и се поддържам в добра форма", допълни още Силвиньо, който игра цели 60 минути в срещата на каталунците срещу Осасуна от Примера в събота.

Напомняме ви, че в Барселона ахилесова пета може да се окаже и поста десен бек, тъй като Даниел Алвеш Да Силва също е наказан за сблъсъка с Юнайтед. Най-вероятно Карлес Пуойл ще замества Алвеш отдясно, а Силвиньо ще е ляв бек.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TigerJK
25.05.2009 17:58

Пуйол дълги години игра на поста десен защитник.. да, едва ли ще прави пробиви като Дани Алвеш до наказателното поле на противника, но в защита си е стабилен *joking*

FLY_I
25.05.2009 16:37

ще му диша прахта.Роналдо ще е го направи див.