Съпругата на Буфон: Канаваро и Бориело са най-секси

13:31
Съпругата на Буфон: Канаваро и Бориело са най-секси
Съпругата на Джанлуйджи Буфон разкри кои са двамата най-секси играчи в италианския национален отбор и нито един от тях не е нейния съпруг - те са Фабио Канаваро и Марко Бориело.

Красивата кралица Середова, която бе короняса като първа подгласничка на победителката в Мис Чехия през 1998г. и омъжена за италианския вратар, продължава да наблюдава другите играчи от Скуадра адзура.


"Аз съм голям привърженик и следвам националния отбор заедно с моя баща", каза Середова в интервю за Шоуто на Алфонсо Синьорини.

"Реагирам емоционално всеки път, когато Джиджи направи някое спасяване, но една жена трябва да признае, че двамата най-секси играчи в националния отбор са на пейката"

Середова, която дари Буфон с първороден син на име Луйс Томас миналия декември каза, че всичките съпруги и приятелки на играчите от италианския отбор ще бъдат в Австрия и Швейцария, за да подкрепят своите половинки.

"Във Виена ще бъдем всички съпруги, приятелките на Каморанези, Матераци и Гатузо, както и новородените деца на Бориело и Бардзали."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivailo_hm
23.06.2008 10:47

айде всичките съпруги ... под ръчичка и вкъщи
свърши евро 2008

arsen_wenger
22.06.2008 13:33

и тя е много секси.ако зарежеш буфон си даи скаипа да излезем на кафе