Гуардиола - несбъднатият трансфер на Сър Алекс

09:17
Гуардиола - несбъднатият трансфер на Сър Алекс
Утре вечер мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън ще изведе "червените дяволи" във финала на Шампионската лига и ще се изправи срещу неосъществения си трансфер... Хосеп Гуардиола!

Медиите на Острова излязоха с информацията, че шотландецът е искал да привлече настоящия наставник на Барселона преди време. За интереса на английския тим към Гуардиола призна и агентът на испанеца Мария Оборит.

"Спомням си, че синът на Фърги Джейсън ми се обади и ми каза, че Юнайтед има интерес към Пеп. Гуардиола остана доволен от, но настоя да не взимаме решение, докато не сме говорили за президента на Барса Жоан Гаспар. Фърги искаше среща с Гуардиола, но от Юнайтед се ядосаха, защото нещата се забатачиха твърде дълго и накрая не се стигна до нищо", разкри Оборит.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
17.01.2010 16:14

bamberman007 Барселона 2:0 юнайтед разбирачо

bamberman007
26.05.2009 15:01

като неутрален фен в този мач си мисля, че има реална опасност хосе гуардиола да ''прегори'' на скамейката на барса както стана при жълтия картон на меси в първия мач срещу байерн м. на ноу камп(1/4 финала) а и според мен не добрата защита на каталунците може би дава предимство на ''дяволите'' НО меси,ето'о,анри,шави и иниеста може да мислят друго ..