Селфос - Лейкнир, спечелен

14:13
Селфос - Лейкнир, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юли: 2 познати от 2 мача - 100 % успеваемост

Залог на деня за 03.07.2013 г.

СелфосЛейкнир

 
Двата съперника тук би следвало да се различават значително като класа, предвид случилото им се през миналия сезон. Селфос изпада от елита поради липсата на шест точки по-малко от Фрам, който се оказа на първата позиция над опасната зона в крайното класиране. Домакините тук, обаче успяха да запазят по-голямата част от основните си играчи и в настоящата дивизия в която се подвизават са смятани за един от фаворите за участие в битката за промоция. Селфос претърпя период на адаптация към новите реалности като спечели един и загуби три от първите си четири мача в началото на сезона, но в най-скорошните си четири не допусна да бъде победен, а и спечели половината от тях като не до там изненадващо в миналия кръг той надигра и победи най-силния тим в групата Гриндавик като гост с 1:3. Гриндавик и Селфос бяха двата тима, които след края на миналата кампания се разделиха с елита. За тимът на Лейкнир съм писал не веднъж като и днес ще подчертая, че неговото ниво е доста ниско и пребиваването му в горната част на таблицата ще бъде временно явления. Той вече започна да намалява темпото след като загуби последната си визита, а от три мача е без победа. Ясно е, че домакините тук са в ролята на повече от сериозен фаворит, а при тези обстоятелства коефициента изглежда не е лишен от стойност.

Прогноза: 1; Коефициент: 1,95



Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
04.07.2013 10:44

Ще качим в ProBet.bg повече инфо за мачовете в днешния тираж, а за тук съм подготвил една опция за мача на Левски.*beer*

LoNsDaLe_
04.07.2013 13:13

Успех и успех на БГ отборите разбира се. *beer* Ако имах възможност щях да пътувам до Казахстан. Лошо, че Цветков няма да играе, старо куче е все пак. Съгласен съм с теб за ъндъра, искрено се надявям на 0-1 за канарите, въпреки изкуствения терен. От това което видях в контролите съм позитивно настроен и щом успахме да надиграем Кубан в голяма част от мача, ако сме серизни трябва да вземем добър резултат от Астана.

PraschoChorbata
04.07.2013 02:13

Едно предложение за утре, Видеотон - Младост Подг. 1ХК, чист бетон е този мач !

valdes021
04.07.2013 09:42

Предложи няколко мача за днес*thumb_up*

joro_sotirov
04.07.2013 09:06

няколко думи за мача на Видеотон преди информацията да е плъзнала: Видеотон беше напуснат от ключовите Митрович (хлаф) и вратаря Божович(първи избор), като на тяхно място не дойде нито едно класно попълнение. Като селекция те превъзхождат почти всички тимове в страна, но все пак това е дебютен мач за сезона и то международен и при наличната линия за евентуална домакинска победа си мисля, че имаме липса на каквато и да била стойност. Също така най-важният бранител Канейра е наказан днес. Младост се оказа в Лига Европа след като другите клубове не се справиха с изискванията за получаване на лицент и както се казва нямаше кой *smile*. Не смятам, че ще се получи изненада, защото Видеотон е стабилен домакин, но при тези обстоятелства и наличния коеф, не си струва да се търси Видеотон.

devic
03.07.2013 20:23

не не,нещо останах неразбран. казвам че е паднало голямо преписване и само превод от чуждите сайтове. няма никакво въображение. то е ясно че не сте Хемингуей или Тарантино за да си съчинявате небивалици,все от някъде трябва да излезе.

joro_sotirov
03.07.2013 17:17

Смятам, че е нормално инфото да дойде от някъде когато става дума за подобни екзотични дестинации като Сингапур. Ние в ProBet.bg никога не сме твърдяли, че само ние видите ли знаем дадено инфо, а се се стремили да подбираме това което си струва от общия куп. Сам знаеш, че има и много партенки в реалното инфо и някои неща се пускат за да се предизвикат натрупвания, а реалностите после се оказват други. Та целата е да отсеем зърното от плявата както се казва, а и да дадем нашите прогнози изработени от екипа засягащи и останалите първенства в конкретния ден. За Харимау Муда Б сме писали и преди месец (даже и във ВИП-а) та там имаме поглед от доста време (и нападката ти за днес е 50 на 50 закономерна), а останалите мачове на сайта днес са изцяло плод на работата на екипа, а не на конкретно инфо.

devic
03.07.2013 15:54

голямо копиране на тия Тампайнс. един го пусна и в 4 различни сайта го видях със същото инфо и прогноза. очаквах единия от другите мачове да е Персива-Персирам ако не беше отменен.