Пропилян талант възражда кариерата си в Израел

16:43
Пропилян талант възражда кариерата си в Израел
Скандалният бивш футболист на Черноморец Бургас Савио Нсереко ще се опита да възроди кариерата си в Израел, след като изкара проби в скромния тим на Апоел Акре, предават местните медии.

23-годишният Нсереко, който е от угандийски произход, изкара по времето на предишния треньор на акулите Красимир Балъков един полусезон в Бургас. След това обаче неговото име се споменаваше само в криминални хроники и в списъците на обявени за издирване, но не и заради футболните му умения. Сега обаче е изкарал проби в 11-ия от миналия сезон отбор на Апоел Акре и треньорът Ювал Наим го одобрил.

Смятан за един от най-големите германски таланти до преди пет години, той е продаден за 1 милион евро от Бреша на Уест Хям, а после минава през Фиорентина, Болоня, 1860 Мюнхен, Черноморец, Васлуй, Юве Стабия и Унтерхахинг.

Любопитното е, че вече 4 години не е отбелязвал гол в официален мач. Иначе човекът е арестуван от полицията в Тайланд през 2012-а година при опит да инсценира собственото си отвличане, за малко беше обявен и за безследно изчезнал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация