ЦСКА си осигури Спас Делев

10:32
ЦСКА си осигури Спас Делев
Ръководството на ЦСКА вече спазари първото си лятно попълнение, твърди "7 дни спорт". Червените ще привлекат бързоногия нападател на Пирин Спас Делев, към когото апетити проявяваха куп отбори. Двете страни вече са договорили параметрите по сделката. 19-годишният голаджия ще акустира на Армията веднага след края на шампионата, само ако Пирин не успее да се класира в евротурнирите.

Ако обаче спечели Купата на България, тимът от Благоевград няма намерение да продава играчи и в ЦСКА са предупредени за това. Загубата на благоевградчани от Литекс даде зелена светлина на трансфера.

Самият Любослав Пенев лично наблюдава изявите на талантливия нападател от ложите на стадион "Георги Аспарухов". Очаква се днес в София да пристигне и грузинският национал Александър Квахадзе, който ще премине пробен период в ЦСКА.

"Да, наистина има сериозен интерес към Делев от страна на ЦСКА. Но нека първо да мине и мачът с Левски, за да не се създава напрежение. Все пак, ако влезем в УЕФА, ще си запазим футболистите" заяви президентът на Пирин Николай Галчев часове преди началото на финала за Купата на България.

Според неофициална информация Делев ще струва 350 хиляди евро на ЦСКА.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

help_me
02.06.2009 11:56

А бе ,на теб кой ти написа експерт под името.Я да те попитам на бързо,колко български футболисти е изкарал леФски в европа. мммммм..ааааа...ммммм..добре нататък.Да видим сека набързо няколко от ЦСКА Бербатов,Мартин и Стилян Петров,Стойчков...Хайде да спрем тук че става прекалено.

Futbulfen
27.05.2009 16:57

Видяхме как чорбата провали кариерата на един качествен нападател-Херман Пиетробон..жалко,че е напът т'ва да се повтори,но този път с едно младо момче,прекрасен и обещаващ талант.Ами като ние сме малко по бавни ще ни го земат.. *sick* Дано поне Кривия земем,че да не сме капо откъм качествени футболисти

lubo17
27.05.2009 12:25

Един път им простихме когато похабиха Хари но сега няма да им позволим да вземат Спаско ако трябва ще се бием за него няма да допуснем такива номера втори път Галчев ще бъде изритан от клуба като мръсно коте от феновете за какъв се мисли тоя паляк това да не му е Ботев Пд или Славия с Селяка и Дебелака да внимава какво прави наблюдавам го от близо може да бъде навестен от Пирин СС

Kalinho
27.05.2009 12:21

Добър и млад играч надявах се да отиде в друг отбор жалко *smile*