БФС подготвя два трофея за всеки случай

10:51
БФС подготвя два трофея за всеки случай
Ръководството на БФС все още се чуди как, къде и на кого да връчи титлата, ако Левски и ЦСКА оставят битката за шампионата за последния кръг. Шефовете на футболната ни централа са обещали на "сините" управници, че ще имат готовност още тази събота да ги коронясат като шампиони. Това обаче ще стане само при едно условие, тъй като разликата между първия Левски и втория ЦСКА е само две точки.

За да празнуват на "Герена" кръг преди края, "сините" трябва да бият Миньор Перник, а ЦСКА да загуби точки при визитата си на Литекс в Ловеч. При положение че и двата тима бъдат безпогрешни, ще се наложи празненствата да се отложат за след седмица. Тогава "сините" гостуват на Пирин Благоевград, а "червените" приемат Локомотив Мездра.

Главният проблем на БФС е, че както обикновено има приготвена само една купа за победителя и няма как тя да бъде на двете места.

"В момента умуваме по този казус, тъй като от доста време насам съдбата на първото място не се е решавала в последния кръг, заявиха хора от футболната ни централа. - Има вариант да приготвим два трофея. Единият ще бъде доставен в Благоевград, а другият – на мача на ЦСКА с Локо Мз в София. Няма как да пратим примерно титлата при Левски, а в крайна сметка шампион да станат „червените”. Тогава какво ще правим? Съществува вероятност награждаването на първенеца да бъде отложено и да се състои ден по-късно на клубния стадион. Предполагам, че до няколко дни ще има яснота около този проблем", допълниха още от БФС.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

angel_hi
27.05.2009 11:21

Големе глупости да-Левски е шампион и то тази седмица имат лесен мач с Перник,а Цска с Литекс ще загубят точки според мен така че Левски още тази седмица е шампион така го виждам

MRB
27.05.2009 10:55

правят се на луди всички... ясно е че цска ще загуби точки при литекс, тъй като тва беше уговорката на левски с литекс - левски пускат пирин на финил, литекс взима купата и спира цска след това, докато левски бият мините и триумфират с купата...