Левски взима Кривия без пари

11:13
Левски взима Кривия без пари
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров стартира преговори за привличането на Александър Александров - Кривия. "Синият" шеф обяви още преди седмица пред "Меридиан Мач", че Левски ще пробва да вземе 34-годишния халф от Черно море, ако Дарко Тасевски бъде продаден. Впоследствие ръководството на лидера в класирането е решило да не обвързва по никакъв начин евентуалното привличане на Кривия на "Герена" с македонеца. Старши треньорът на "сините" Емил Велев е поискал опитния халф, който игра успешно няколко години в Левски, като е обяснил, че ще намери място на терена и за Кривия, и за Тасевски.

Към днешна дата Даниел Боримиров вече е задвижил нещата около трансфера на Александър Александров на "Герена", като самият футболист има голямо желание отново да облече фланелката на Левски.

Според запознати привличането на Кривия, който има договор с Черно море за още един сезон, може да струва много малка сума на "сините" и дори да излезе без пари. Договорът между халфа и варненци имал клауза, според която той може да напусне стадион "Тича", ако пожелае. Както е известно, Черно море взе Кривия преди два сезона без пари, защото тогава той беше свободен агент.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UltraBlueHool
27.05.2009 14:37

Нотлике 3-ка на герена никога не сте набутвали няма и да набутвате.Не исках да влизам в спор с фен на чурно море,но какво да се прави и те провикират.Ний Сашо няма да го земем , той само ще дойде , защото сърцето му е синьо.А за 3 гола на герена ако не се лъжа тази година с толкоз ви бихме на Георги Аспарухов *wink*

Notlike
27.05.2009 13:54

Насрани Искате да ни вземете капитанчето, говедари мръсни. Другия сезон ще ви набутаме 3 на "Герена" и без него, само съдията да не е педал от Подуене!!!

DoN_vOLen
27.05.2009 13:19

ако премине в левски ще бъде много тъжно эа отборчето от борисовата градина!

Doktorut
27.05.2009 13:16

Наистина годините нямат значение.Виждаме че вече и Европа не е рядкост полеви играчи да играят на високо ниво до почти 40 години.В средата на терена си трябва опит и класа които той несъмнено притежава. Погледнато реално върнахме Йовов и Гонзо в момент който формата им беше далеч по-слаба от тази на С.Александров в момента, и се видя че пак са много полезни за отбора. Според мен е много по-добре преди евротурнирите да се привлекат 2-3 добри играчи доказани в нашето първенство, отколкото да се домъкнат някакви чужденци за които трябва да се "хвърля боб" дали ще станат на работа!!!

Milan1989
27.05.2009 12:22

Ох какви сте ми разбирачи. Добре бе като толкова е дърт, какво пречи да го вземем наместо Мирослав Иванов, Фелипе Да Коща, Кръстовчев питам аз?!
Дали първите двама правят нещо този сезон, особено копието на Кристиано Роналду дето зима по 10 бона на месец и от в Евро е смешник. А шуменския деко има само една прилика с оригинала - толкова е нисък, но даже и една топка не отиграва как трябва последните 4-5 мача. А Балтанов и Цачев ще научат доста от Кривия.

phpret
27.05.2009 12:14

С Кривия, шампионска лига през крив макарон. *sick*

lubo_309
27.05.2009 11:51

Ми аз доколкото се сещам повечето от нас, защитаваме Бербатов, като мотото е "не е важно колко, а как играе". Така че Кривия може да играе само 1 сезон, но ако го направи на необходимото ниво, ще бъде изключително полезен. Защото един млад и перспективен футболист, без никакъв опит на евросцената, няма да е от полза, за разлика от Алекс, който се видя от мачовете със Щутгарт на какво все още е способен.

SaDisTa
27.05.2009 11:16

За кво им е тоя 34 ГОДИШЕН .... да земат някой млад дето има няква перспектива за в бъдеще.Тоя макар че ш го земат без пари няя да е от никва полза.Ще играе още 1-2 най много 3 сезона и тва е...