100 години идиоти!

20:11
100 години идиоти!
Мамо, имам пиш.
- Ходи играй с Иртиш и гледай да не заспиш.

Това е футболът, животът продължава. Бъдещето е пред нас. Ще си направим необходимите анализи.
Всъщност нямаме новина, освен ако не броим това, че вчера шоуто „Комиците“ бе излъчено по друга телевизия. Това, че Левски е паднал някъде в царевичака по непознати на широката аудитория места, е нещо съвсем в реда на нещата. Те са си същите идиоти, без значение дали пред думата ще има „евро“, „бг“ или в случая „азиатски“. Левски дори да играе в Зимбабве срещу 11 случайно събрани мъже, пак ще падне. Това е положението и не трябва да се правят драми, че сините пак са се прочули някъде. Тясна им се видя Европа на идиотите и отидоха до Азия.

Има си закономерности във футбола и те се повтарят периодично. Когато Левски играе подобни мачове, те просто трябва да се третират като предсезонни контролки и да не се драматизират нещата. Сините са падали от какви ли не смешни отборчета от къде ли не. А вчера бяха победени и от отбор, който Димитър Пенев не може да произнесе правилно, а един играч се казва Говедарица. Ето ти и заглавие: Говедарица подчини говедата.

Левски няколко години се подиграва с футбола и е съвсем нормално играта да си прави какви ли не бъзици със сините. То не е Казанска афера, то не е Казахтанска комедия, то не са чудеса. Новият рекорд е, че отборът отпадна на 11 юли, когато плажовете още са рехаво населени, а сериозните отбори дори не са се събрали за подготовка.
Може би е време да приключим каквото и да било за евротурнирите. Представянето под надслов „100 години идиоти“ ще продължи и през следващото столетие в историята на клуба, това е ясно. Най-добре е БФС някак си да издейства отнемане правото на Левски да играе извън територията на България. Лятото да си цъкат контролки в Линдабрун, зимата да се разхождат в Кипър и това е. Официалните международни мачове не са желани от никого, освен от феновете на ЦСКА, които всяко лято искрено се забавляват с идиотите от „Герена“.



Всъщност разликата я знаем всички. ЦСКА дори и с треньор Ставри Калинов, президент на клуба Росица Кирилова и по двете крила Братя Аргирови пак няма да падне в Казахстан.
Най-лесно е сега да си направим гаргара с добре познатите ни евроазиатски идиоти с разни
словесни еквилибристики и шегички. Правили сме го правили когато трябва, защото сега е късно да отчетеш, че Орлин Старокин е истински щастлив когато успее два пъти в рамките на 90 минути да спре топката и че Пламен Илиев явно не различава белия от зеления цвят иначе нямаше да увисва при центрирания и да играе редовно извън наказателното поле като пълен неудачник. За всеки играч можем да направим карикатура или да напишем комичен текст, защото повечето от обитателите на съблекалнята на сините си го заслужават. Вчера Мая Манолова и Искра Фидосова като централна защитна двойка щяха да се справят по-добре.

Преди мача го написахме – няма никакво значение какво ще се случи на реванша в Казахстан. Този отбор си е същия объркан Левски и че Сираков засега не показва, че ще прокарва нова политика на „Герена“. А разликата от миналата година е точно Наско Сираков и по-скоро това, че сега той не си излива гневните критики във Фейсбук, а е част от провала.

Новият спортен директор е част от провала защото при негово присъствие в Левски се случват странни трансфери и се продължава идиотската политика да се прахосват нечии пари за откровени некадърници, на които всички сега се смеем, а не питаме защо изобщо подобни хора носят синия екип.

Вижте само малко съпоставки. Сините с много чужденци отпадат от Спартак Търнава с един чужденец в състава си и от там взимат най-големия дърводелец Прохазка като му дават повече пари, отколкото е получавал досега. После пак с много наемници духат супата от Сараево, където пак имаше най-много един-двама чужденци в състава. И сега вече сините с още повече чужденци не могат да вкарат половин гол на казахстанци. Ако това продължава така, догодина Левски ще е съставен само от чужденци с минимална заплата 15 хиляди евро на всеки и ще бъде елиминират от женския отбор на Иртиш.



Е добре де, докога ще правим подобни сравнения?

Време е да поднесем специалните поздравления към Тодор Батков. Този забавен симпатяга не спира да произвежда развлечения за цяла България. Каквото и да се случи, той просто бърка в торбата, вади комичната маска, слага я на физиономията си и започва да ни преподава. То не са лекции, то не са гениални открития на футболна тема. Собственикът на Левски отдавна влезе в историята на клуба като най-забавния ръководител. Лошото е, че той смята себе си за най-успешния президент на сините в 100-годишната им история.

Допреди 6-7 години той можеше да претендира, че заслужава потупвания по рамото. От тогава насам обаче следват грешно решение едно след друго. Какви ли не промени на какви ли не нива и резултат на това е Спартак Търнава, Сараево, Иртиш Павлодар. И между тях калъфка след калъфка в България. То не бяха директорски и треньорски експерименти, то не бяха идиотски селекции.

Ами, добре, продължавайте да се забавлявате вече с Наско Сираков в редиците си. Събаряйте, изграждайте, мечтайте. Само, че един ден ще трябва да върнете Левски на хората. Защото Левски не са тези „фенове“, на които си плащате под каквато и да е форма.

Окей, всичко е наред. Левски са ултраидиоти, това е ясно. Само едно нещо не разбрахме и това много ни притеснява:
Защо последната тренировка на Николай Митов преди заминаването за Казахстан беше закрита?



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DJIMSZ
13.07.2013 20:29

Не знам дали трябва да забранят на "Левски" да играе извън България, но трябва никой да не си позволява да го нарича "отбора на народа"! Да се петни името на България е престъпление! Не е важно, че загубиха, важен е начина по който го направиха! Не са смешни, жалки са!

MeToDueB
13.07.2013 16:57

вече ми е жал да ги плюя левскарите, честно ви казвам ... няма смисъл, все пак нали сме българи, този срам е за всички нас, не само за тях ... а и да им се подиграваме и да не им се подиграваме, такова е положението .. странно как при тях положението е такова при наличието на това, че Батков плаща заплати и задължения навреме, юношите имат къде да тренират, мъжете също, чудесни условия предлага Левски, играчите които купуват поне на хартия и преди да дойдат в Левски са прилични футболисти .. трансферите им назапад на български футболисти, които тук се представят на ниво (да не ги изреждам), но не се получават никога .. нямам обяснение, нашият ЦСКА от който 20 години се краде и какви ли не проблеми имаше, децата няма къде да тренират, играчите не получават заплати, стадиона е мизерия, футболистите ги взимат за без пари .. с оглед тези факти отборът е много по-напред от Левски, въпреки най-безхаберно управлявания отбор в Света - ЦСКА ...

Vratarchety
13.07.2013 11:51

Или май само знаеш , че ги има , че съществуват в минало бешало време !

Vratarchety
13.07.2013 11:11

Интересно ми е на какво отгоре се забавляват прасенцата ?!? За 5 години какво ли не преживяхте ... 2 пъти не участвахте в Евротурнирите , Мури ли не бяха чудо ..... и титла не са помирисали даже .... абе общо взето ... ах , колко жалко е да си чорбар , вечно да те шибат в гъза ....

StadobolGovnin
13.07.2013 21:29

Брато, а ти титлата отколко време я помирисваш и от коя страна......

maddennfl
13.07.2013 11:15

жалко е ти най-добре знаеш

maddennfl
13.07.2013 10:47

тези които се подиграват на левски не са цска-ри а са фенове на всеки жив професионален или аматьорски отбор в България и света различен от Левски и с поне малко уважение към апостола

Phantom1112
13.07.2013 12:32

Тогава защо въобще си правиш труда да коментираш?

maddennfl
13.07.2013 10:57

за бг футбол ми е през оная работа

Phantom1112
13.07.2013 10:55

А ти явно си страдал от ,,Левски'' и си развил силен комплекс

kuramiian
13.07.2013 10:28

колко жалко е да си чорбар!да нямаш никакви поводи за радост от собствения си отбор и единственото което да може да те зарадва е загубата на омразния отбор(то само това им остана май?).омразния но български,представящ България в европа,където е редно да се подкрепя от всички българи!да бяха играли те в европа като са такъв голям гранд и да прославят българия отново!

Phantom1112
13.07.2013 10:27

Тука почнали да се обиждат на "ламер" и "бот" ахахахаха*joking**joking* А бе деца, сега е момента на цска-рските фенове да покажат в кое са най-добри - не се погледнат себе си, а пък са тръгнали да се подиграват...

deutschland1
13.07.2013 08:39

Тва е най-тъпия и чорбарски сайт!Да ви сера в устите на всичките разбирачи!Левски оле оле оле!

cmd_real
13.07.2013 01:58

Заглавието на статията много добре отговаря на действителността.
Не заслужавате да носите името на Апостола.
Класиране в ШЛ това е добре, но не е добре да паднеш от всички и да си останеш с 0 точки, и да си вкараш нелеп автогол.После драмата с Бате Борисов.Да паднеш на герена от ЦСКА с 3-1,Иво Иванов да си нацепи здрав автогол и чао ЛЕ.Да победиш основния си конкурент за титлата, и после да не можеш да я спечелиш пак след прословут автогол, мача с Берое и още излагации в историята.Така, че вие си преценете дали заглавието е пресилено или не, (не съм цесекар).

redevil_78
13.07.2013 01:45

тъпанар*
извинете за грешката,явно този е заразен

NeedForWeed
13.07.2013 01:44

Уинър вие сте срам за журналистиката.Как може да напишете подобна статия и да и лепнете такова заглавие.Или май ви харесва да ни гледате сеира.Егати и пристрасните честно.

redevil_78
13.07.2013 01:39

До коментар [@comment 1408643] от [@user daledoria]:

К'ви 18 години брат.Т'ва ла*но няма 10 години,виж как пише 'носе' драж' 'такали' 'несме' 'сас седем на нола'*lol**lol**lol* тоя няма три правилно изписани думи една след друга.Този индивид е рядко срещан тапанар*lol**thumb_up*

zuma15 открий грешката;

Той започна мача,нонего завърши*cigarette*

idol_bg
13.07.2013 01:25

Искрено се смях на сравненията с братя Аргирови и Фидоската.....*joking**joking**joking* Но едно нещо не можа да ми убегне,колкото и да се забавлявах. Г-н Желю....вие сте невероятно кухо парче...*cards**cards**cards*

qdReniq
13.07.2013 01:18

бе да се радват и аз се радвах като тулуза го набута на цска в последната минута ,и на мура се радвах ,и лудогорец се радвах и са кефих кат им зеха титлата миналата година .Цска се радват ние кат са осерем ами такъв е живота толкова ни е жалък футбола и държавата ,че не можем да се зарадваме на собствените си успехи (щото се ги няма ),ми се кефим на нещастието на другите ,жалка работа

miro_slavcho
13.07.2013 00:59

Ми да, говеда са! Това не онзи славен Левски, който бе спрян от съдията на четвъртфинал за Купата на УЕФА. Това не е онзи Левски, който достигна до групите на ШЛ. Срам ме е, че гледах 20 минути от първото полувреме...

vsirakov
13.07.2013 00:59

Абе Смешко какъв си ти за да напишеш тая статия с такова заглавие в този сайт бе!? Паднаха защото са слаби в момента,но това не ви дава право да пишете такива статии. Защо не кажете нещо за ЦСКА и за това по какъв начин Мафията ви спаси отново. Няма държава в която да се правят компромиси,независимо от името на клуба. ЦСКА трябваше да играе във В група или даже по лошо в А Областна,но кво стана!? Смениха си името и вече нямат задължения и ще си играят пак в А група,това е българската порнография в пълен блясък. Какво става в момент ако всичко клубове натрупат дългове и след това си сменят името и вземат лиценза на някой отбор и за тях ли ще има компромис? За това си пишете статиите но мислете малко малоумници :@ Признавам си от сърце,Левски заслужаваха да паднат и са слаби,но да ми пишете такива неща просто е срам :х

MaLkO_LuD94
13.07.2013 00:48

Е в Европа няма ли да играете ? А да бе то вие вече играхте :Д Иначе бяхте силни и вилни ние се разпадаме а вие в Европа щели да отсрамвате България *joking*

ЦСКА е най-успешния български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989). Отборът има и 4 четвъртфинала за КЕШ.

Добил е прозвището „убиец на европейски шампиони“.[50] В историята си отборът се изправя срещу четири първенци на Европа, като в три от случаите европейският шампион е детрониран. Първият от тях е „Аякс Амстердам“ през 1974 г. (2:0 и 0:1), Нотингам Форест през 1981 г. (1:0 и 1:0) и „Ливърпул“ през 1982 г. (2:0 и 0:1). През 2005 г. ЦСКА отново срещна европейския шампион „Ливърпул“. Въпреки че не го отстранява, ЦСКА успява да го победи (1:0) на известния стадион „Анфийлд“.

Когато постигнете и частица от тези успехи говори *thumb_up* А съществува ли изобщо такъв клуб ФК Бирстрица и ако да кога е влезнал в А група ? *joking* Или те са новото ви географско откритие *lol*

DuX4o0
13.07.2013 16:40

Отидахте на 1/2 финал и продадахте България за 1 рейс.Това ли ви е историята ? Дръжте си я ваша си е.Левски може да пада но го прави защото толкова може не защото се превръща в Прос*****ка на други отбори.

Vratarchety
13.07.2013 11:50

Приятелю , ти помниш ли някой от славните ви успехи , като изключим предрешен реванш ?!?

wesselin1994
13.07.2013 00:41

Извинявам се. Гледам, че нещо са се затрили някои изречения и имам доста правописни грешни, но просто се изнервих... Искам само да кажа, че България е над всичко и в случая цесекарите да се радват на загубата на ПФК "Левски" е все едно да се радват, че България затъва още повече. Лека вечер*smile*

maddennfl
13.07.2013 00:45

не съм цскар но ги уважам, а левски нонстоп срами името на българия и левски

wesselin1994
13.07.2013 00:39

Вие българи ли сте? А, утрепки? Смешни сте всички дето са писали коментари. Как може да се радвате(цесекарите), че Левски не е успял да продължи? Ебал съм му разделението сини-червени, зелени-сини.... Няма ли да разберете, че това е глупост? Вместо да кажете "Не може така, нещо трябва да се направи". Вие плюете... Не мога да разбера цесекарите какво се заяждат само? Вижте в каквто състояние е отбора ви? Смятате, че е редно двата отбора, които някога? Защо наричате ПФК Левски "евроидиоти"? Вие евробойци ли сте? Реал Мадрид ли сте? Ливърпул и сте? Милан ли сте? Това, че някога нашите отбори са имали някакви успехи в Европа, не означава, че всяка година ще ги гледаме в ЛЕ... ще продължаваме да гледаме цирка "ЦСКА" и "Левски" още много време, защото позволихме футбола ни да стигне това ниво... Не мгоа да разбера и феновете на Левски какво се заяждат? Просто признайте, че отбора не става и това е... сами си го знаете, ясно ми е, че се подавате на провокациите на цесекарите, ама е глупаво разберете!!! Пак казвам - стига деление, време е за обединение. Не бива да допускаме повече гаврата с България и с всичко българско(спорт, традиции и т.н) да продължавата!!! Спрете с глупавите спороте, защото НЯМА СМИСЪЛ да пишете по форумите РАЗБЕРЕТЕ! Лека вечер не ми се пише повече няма смисъл, но просто не издържах да гледам как българин обижда друг на майка заради едни смешни педерастчета които си перат парите и гледат сеира ни*smile*

wesselin1994
13.07.2013 00:44

Ти... сериозно...ли?

daledoria
13.07.2013 00:42

защото и самия тодор батков го каза това свикнахме да сме евроидиоти ти май не четеш новини защото цяла българия знае кой са евроидиотите сега левскарите са много надъхани и може да ги смачкат от бой на летището Батков: Левски свикна да е евроидиот

zuma15
13.07.2013 00:26

До коментар [@comment 1408643] от [@user daledoria]:

и каво пише срещу графата трофеи 1

zuma15
13.07.2013 02:11

напротив гледалсам кантона срещу галата

daledoria
13.07.2013 00:40

Не прави се на много голям с тоя манчестър ама барса когато ги хване ги смазва евертън когато ги хване ги смазва и е грозно да се мисли за голям фен на юнайтед като един мач не е посетил феновете са на стадиона не пред телевизора и кантона щом не знае кой е ясен ми е 16 годишен хлапак някой

maddennfl
13.07.2013 00:35

виж приятел с долнопробната българска измет колкото да спориш няма полза. само се принизявяме на нивото - катрана на пъкела на дявало. остави го да си живее в ИзмисленатаЗемя - там кадето само той е прав

zuma15
13.07.2013 00:32

товае от днес такали

daledoria
13.07.2013 00:32

кво очакваш 40 титли ли да имат малък отбор са не кат вас мишоци паднат от реал и почват да реват паднат от барса и съдии купили та вие в англия ако не е уебб няма да видите титла близките 10 години ся ше ва видим без саф кво ше напраите аз уважавам този човек и гледай да разбираш повече от футбол аз съм сигурен че не си гледал кантона то е лесно да си фен на голям отбор и да се мислиш за велик разбирател на футбол стани фен примерно на суонзи и тогава ми кажи че си фен то и реал имат отбор ама се насират

maddennfl
13.07.2013 00:30

а срещу графата - купени съдии какво пише

MaLkO_LuD94
13.07.2013 00:12

До коментар [@comment 1408627] от [@user zuma15]:

И отново поздрави от Иртиш и Атлетик Билбао *joking*

zuma15
13.07.2013 00:13

несме падали сас седем на нола още

zuma15
13.07.2013 00:11

До коментар [@comment 1408624] от [@user maddennfl]:

преди новата ерали папагал даже те исрам да кажеш на кои си фен

maddennfl
13.07.2013 00:28

шанса е равен на IQ-то му - 0000000000000000000000000

zuma15
13.07.2013 00:27

еи паляк незнам от тополицали си носе драж малко

MaLkO_LuD94
13.07.2013 00:26

Ти не разбираш какво пишеш какъв е шанса да разбираш футбола *joking*

daledoria
13.07.2013 00:22

ето ламер погледни си жалкия отбор 24 Aug 1965 Nottingham Forest v Manchester United 4-2 League Division One

maddennfl
13.07.2013 00:19

прав си футбола трябва да го разбираш, сега еди го научи докато оправям майка ти

daledoria
13.07.2013 00:16

сори брат объркал съм исках на оня да кажа

daledoria
13.07.2013 00:15

Ся ще ти кажа кой е на големия отбор там дори да няма много титли Евертън малоумник а през 70-те нотингам бяха един от най силните отбори в англия да не кажа в европа няма да съм прав така че първо погледни малко англия от 70-те години

zuma15
13.07.2013 00:15

за футбол речник нети трябва или го разбираш или като тебе просто драскаш

maddennfl
13.07.2013 00:13

фен съм на футбола затова не съм на левски или юнайтед купи си речник конско изпражнение

maddennfl
12.07.2013 23:59

Уинър най-сетне една хубава статия да направите освен коментари да триете
ЦСКА е одстарявал европейски шампиони, левски един азиятски отбор дето топката не знае с каква форма е им преееба синята майка

zuma15
13.07.2013 00:12

кои е наи големия в англия даскале

maddennfl
13.07.2013 00:11

не им е гледал мачовете естествено бил е в на баща си ташаците

daledoria
13.07.2013 00:08

Ти са научи да пишеш правилно бе рязан да кажеш селски отбор на ливърпул смятай къв си задръстен че те имат повече шампионски титли от вас хахахахаххахаха а нотингам през 70-те хич не бяха жалки тъпанарчо гледал ли си им мачовете тогава

zuma15
13.07.2013 00:05

кои евро шампиони нотингам дето играят в селскити групили или големия ливарпул които е вечно десети или жалкия аякс които го бие копенхаген

Chromatic
12.07.2013 23:51

Това е избора на редактора. Явно имат вземан - даване с "Тема Спорт ".

ZMIQ
12.07.2013 23:48

хахахахаха Евроидиоти,приказката отдавна е свършила за вас ахаххаах

CHOMA
12.07.2013 23:44

100 години срамят името на Апостола!

MaLkO_LuD94
12.07.2013 23:44

До коментар [@comment 1408600] от [@user zuma15]:

Мамо, имам пиш.
- Ходи играй с Иртиш и гледай да не заспиш. *lol*

MaLkO_LuD94
13.07.2013 00:05

Не но гледах Иртиш-Левски Сараево-Левски Спартак Търнава-Левски Тампере-Левски и тн.. :Д Много поздрави и на теб от Лига Европа :Д Защото едните до скоро бяха там но за кратко а другите ще се включат по-късно след като отпаднат от групите на ШЛ *joking*

zuma15
12.07.2013 23:52

смешник ти гледали си победа на чорбата в европа а и дане забравя много поздрави от бавария

Premierleague9
12.07.2013 23:43

Уинъра отново показват ,че са чорбарчета :Д Грух грух

Айде изтрийте ми коментара сега *lol*

nikolovbg
12.07.2013 23:31

Мислех че това е саит за спорт,а се публикуват глупавите мнения на неизвестни,слабоумни хорица,поставени от някои за една баничка с боза.Срамота е наи малкото което мога да кажа...

makareN
12.07.2013 23:26

Това е най точната статия до момента !! За първи път чета цяла статия .Евала на човека които я е писал искам да му стисна раката !

Hristian96
12.07.2013 23:15

За 100 години Левски записа слава,а вие тук се мъчите да ни унижите за 2 седмици,че сме евроидиоти.Да имаше загуби срещу силни отбори и някои надъхани аутсайдери

MaLkO_LuD94
12.07.2013 23:14

100 години идиоти! - Самата истина *joking*

daledoria
12.07.2013 23:57

Какво левски има по големи успехи хахахахахахахахахахаххахахахх и децата ви се смеят на жалкия отбор евроидиоти 2005-та да не би да бихте ливърпул 2006-та да не би да бихте леверкузен да не би да бихте динамо москва рапид виена а паок? нещо не виждам такива успехи на евроидиотите къде си гара дембеле от срама да ви отърве жалък май не си гледал евротурнири какъв ви е успеха че срамите Апостола че падате от бате жилина сараево и азиятски отбор

MaLkO_LuD94
12.07.2013 23:37

Левски е най-слабият отбор в Европа за последните 3 години *thumb_up*

madridista98
12.07.2013 23:31

Мале какъв си смешен. От 2000+ Левски има много по- големи успехи от ЦСКА-АС-23-ЦДНА-1923-1948. АД

MaLkO_LuD94
12.07.2013 23:24

Проблема е че нямат повод да ме баннат *lol* Значи вие да се ебавате с нас може а сега когато отпадате от поредните туристи дайте да мълчим а *lol*

MaLkO_LuD94
12.07.2013 23:23

Лошото е че вие и без дългове и с всичко изрядно пак сте по-зле от нас и отпадате от анонимници от Азия :Д

RAFKATA
12.07.2013 23:21

на целия сайт им писна да те слушат.Тъпанар.Айде winner ако го баннете тоя ще направите услуга на всички потребители, един подарък, за кеф

RAFKATA
12.07.2013 23:19

Къде е цецка, а затрупани с дългове*lol**lol**lolЧервени ла.........а

MaLkO_LuD94
12.07.2013 23:12

До коментар [@comment 1408566] от [@user Blueisthecolour]:

Докато спреш да влизаш в тоя сайт *joking*

Hristian96
12.07.2013 23:08

Всички тук знаем,че Левски е класен отбор и най-добрия в България.Колкото и да не искате да е така...

petko9305
12.07.2013 23:07

Това, че Левски падна от Иртиш не значи, че е срамно нещо. Левски са голям име имат история и в Европа и в България, но спец в настоящия момент всичките отбори от елита са пълна пародия на футбола и е нормално като играеш слабо да паднеш дори от Ирниш защото в такива мачове когато и двата отбора са пълна трагедия решаващо се оказва късмета в отделните ситуации в този случаи просто Иртиш имаха късмета да бият Левски. Иртиш не бяха по-добри от Левски, просто в този мач Левски сам се би.
Нормално е кагота се срещат например - Р.Мадрид срещу Атлетико Мадрид да си мислим, че Р.Мадрид трябва да спечелят и е напълно логично защото това са Р.Мардрид тоест Атлетико Мадрид трябва да отпаднат, но това по принцип зависи от по-силния отбор, а понякога по-силните сами се излагат.

smoby94
12.07.2013 22:56

Абе немога да схвана кво феновете на Левски и ЦСКА само хранят(от ЦСКА съм)като се вижда че и двата отбора са ужасно състояние и в последните години на пример Берое има повече купи от Левски и ЦСКА взети заедно*joking*

kris_666
12.07.2013 22:42

Когато ЛЕВСКИ ПОБЕДИ Удинезе пишехтее Левски велики и т.н, Левски игра невероятно срещу Шалке пак ги хвалихте, Сега като направиха някои грешки в близките години, Левски срам за бг и т.н... Жалки сте с заглавието което сте написали! ЖАЛКАВИ Е ЦЯЛАТА СТАТИЯ! Всеки отбор има слаби и силни моменти! Левски оле оле! *smile*

deutschland1
12.07.2013 22:37

Желю не ставаш за нищо моето момче.Айде взимай козите и вън от футбола!

John_Jameson
12.07.2013 22:20

Абе тука и цяла нощ да си спорим, няма да стигнем до някакво съгласие! *lol* Истината е, че статията е супер комплексарска и тъпа, че Левски, ЦСКА и като цяло нашият мил и роден футбол е мега зле и че докато не почнем да залагаме на родни таланти, трайни успехи НЯМА да имаме !!!

ivanrealmadrid1
12.07.2013 22:26

така е, всеки знае че в момента Левски са трагедия .. също и цска не се различават , и аз искам да видя Левски пълен с българи и в школите да няма връзкарства и т.н. (а това го има във всяка бг школа ) и ще тръгнем нагоре .а тая идиотска статия по добре Я ТРИИИТЕ , някво дебело прасе седнало да си напише статията за Левски от злоба

ivanrealmadrid1
12.07.2013 22:15

МТК Будапеща, вашаш 6:1 цска, Акурейри, Сервет , Тирол 3:0 цка , гьотеборг , Витковице 3:1 цска , омония никозия 4:1цска , Гленторан , Гурник Забже 3:0 цска , малмьо.

brilliance
12.07.2013 22:07

Хахаха тоя дето е писал темата е голям идиот. Та Левски с кои играчи би чорбата, че щяли те да се справят по - добре в Павлодар. Вярно че играхме зле, за Искра Фидосова съм съгласен, че щеше да се справи по - добре от Димов, но същите тези, които ги наричат идиоти биха наред в нашто първенство и бяха най - добрия отбор в последните 7-8 мача.

John_Jameson
12.07.2013 22:07

И това ако не е пристрастна статия, здраве му кажи !!!!!!! *lol*

zuma15
12.07.2013 22:04

Уинър браво невероятнисте когато ви кажат истината боли нали идиоти сте колкото и дами триете коментарите

golemiq_geshan
12.07.2013 22:03

Много комплексарска статия ... Явно е че има нещо повече при "сините" не може играчи , които струват толкова пари да играят по този нелеп начин ... Да не забравяме , че ПАРИ спират Жоао Силва да заиграе в 3-тия в Португалия , който мина Спортинг Брага и Лисабон в последния шампионат и почти сигурно ще играе в групи я на Шампионската , я на Лига Европа ... Там се плащат заплати ПО - МАЛКО от колкото в Левски ?! Ясно е , че нищо не върви добре в БГ футбола , но подобна статия , малко се е престарал господин Желю ... Аз вече нямам никаква надежда да се оправи този БГ "футбол" , защото Лудогорец беше живия лъч , сега са по - зле и от двата гранда , а и по - зле ще стават ... Ботев може би , но да видим , дано при тях няма такава деградация ...

nikshan11
12.07.2013 22:03

А кой е Желю Станков една дебела,космата и тъпа свиня.Бива ли такава работа да срамно е да отпаднеш,но това е адски пристрастна статия ЦСКА с треньор еди кой си щял да бие в Казахстан,е 4акай малко първо на първо тея нямат 11 игра4и в отбора.100 години идиоти победи над Барселона,Щутгарт,Рейджърс,Атлетико Мадрид,Удинезе,Марсилия,Спортинг,Аякс.Тая дебела свиня Станков бързо забрави щастливите мигове която отборът на Левски донесе през 21 век,ЦСКА това никога няма да го постигне в настоящето и в бъдещето.Тогава явно се е криел в миша дупка.

Hristian96
12.07.2013 22:02

[@link http://www.youtube.com/watch?v=fyT-UM1QCDo] нека си припомним неща които,даже (централните софийски кенефи айше) тоезт цска не са сънували *smile*))

bahtimaikata_97
12.07.2013 21:57

Ако бях фен на Левски нямаше да вляза в този сайт повече *joking* Но сте прави феновете на Левски трябва да признаят, че вчера играха два отбора от 10та девизия, аз лично с моя отбор дето сме на по 16 години ще бием Иртиш а да не говорим за Левски ! *lol*

ApricotGarden
12.07.2013 21:56

Понеже цесекарите са цъфнали и вързали нека се подиграва на левскарите.

Hristian96
12.07.2013 21:53

Уинър мислех ви за свестен сайт,но ми показах те за пореден път колко сте прости и бавни като бабичките и дядовците ви,дори не съм си правил да ви чета статията.
Само Левски !!!

ivanrealmadrid1
12.07.2013 21:53

трябва да си абсолютен малоумник да сложиш Бате и Дебрецен като срамно отпадане ...

StadobolGovnin
13.07.2013 21:43

Нали са супереврограндове!

zuma15
12.07.2013 22:10

бебо ти какво разбираш от футбол

John_Jameson
12.07.2013 22:10

То по същата логика и за Барселона има коментари, че едно време били нищо и никои, а отбор са станали от скоро! *joking* Това, което е БАТЕ днес, е плод на дългогодишна работа!!! Да, тогава не ни бяха толкова познати, но да кажеш че са били някакъв слаб и селски отбор е смешно .... не, това НЕ ОПРАВДАВА Левски за отпадането тогава, но си е ФАКТ че БАТЕ не са баш случаен отбор

MaLkO_LuD94
12.07.2013 22:09

Ама Бате другата година могат и ШЛ да вземат Иртиш след 10 години също могат да я вземат това означава че резила ви с Бате и Иртиш вече няма да е резил ли :Д Я се свести малко :Д Точно тези географски открития който съм ти изброил са ви от новия век ако това е отсрамване *joking*

ivanrealmadrid1
12.07.2013 22:04

хаахха ее много си заблуден .. това , че бате тогава изгряха не ги прави никои и не ги прави по -слаби .. Тгоава били никои *lol**lol**lol* ехее еее добре в същата година направиха 2 Х-са с Ювентус мхм това е да си никой ... и все пак да кажа нищо , че няма голяма връзка тази година спомняш ли си бате кой отбор биха . А иначе ако не си разбрал за отсрамване ти говоря , за новия век ... По-добре представил се отбор от Левски в Европа през този период няма , ето това е отсрамване

MaLkO_LuD94
12.07.2013 21:57

Кой бяха Бате и Дебрецен преди да играят с вас ??? НИКОИ *thumb_up* Ако си спомняш Батков беше казал че това са ТРАКТОРИСТИ и няма да имате проблем с тях *thumb_up* След това и ШЛ ако искат да спечелят когато вие играхте с тях те бяха просто едни анонимни трактористи от Беларус *thumb_up*

Neill_88
12.07.2013 21:52

*joking**joking**joking* Много вярно. То май наистина най-големите международни успехи на Левски са срещу ЦСКА-то. *lol**lol**lol*

simeon_1994
12.07.2013 21:50

Winner,това заглавие не ви прави чест! Първо,правите си гавра с името на Апостола,второ забравяте всички славни моменти,които "сините" са имали в Европа само заради три поредни неуспешни кампании.

redevil_78
12.07.2013 21:50

Луд фен съм на ЦСКА,но това е излагация,излагация за България! Докога трябва да чакаме отново да има силен Левски и Цска,да има едно хубаво,динамично дерби,докога трябва да има протести за да чуят тъпите собственици,който се мисля за богове,докога измислени тренъори трябва да са начело на отборите,докога ще играят тъпаци и олигофрени,който не могат да спрат топката, но получават 20 - 25 - 30 - 35 - 40 хил.евро та и повече, и после да получаваме тъпи и изтъркани обещания от т.н. 'собственици' и 'играчи' ДОКОГА*devil**devil**devil**devil**stop**stop**stop**angry**angry**angry*

П.С. Поздравления за Ботев,който поне малко ни отсрамиха*sad**wink*

gang_related
12.07.2013 21:46

Ок бе, разбирам срамното отпадане! Наистина са за подигравка всичките олигофрени в Левски. Може ли спортен сайт, водещ се УЖ за авторитетен да пуска такива статии?! Пристрастеността ви няма граници заклевам се! Екипът на този сайт е съставен 100% от 16 годишни пубертети, които нито са грамотни нито компетентни!

Phantom1112
12.07.2013 21:40

Искрено ме разсмиват такива злобни статии.*joking**joking* А цска-рите да се готвят за дербитата в А окръжна догодина, че там сериозно отбори като ,,Две Могили'' имат шанс да ги спрат*beer*

madridista98
12.07.2013 21:39

Бързо забравихте за 7:1 и 7:2, както и сезон 2005/2006 и 2006/2007. Нали 4орбари. МУРА але

StadobolGovnin
13.07.2013 21:32

Брато, от коя кланица/лудница/ те пуснаха, или избега..., ама днеска те немаше на летището при посрещането на о/т/бора!

MaLkO_LuD94
13.07.2013 17:37

Всичко ви е уред нямате задължения заплатите се изплащат навреме имате собствен стадион и пак се дъните срещу Иртиш изобщо няма какво да говорим прочети заглавието на темата и замълчи *joking*

PraschoChorbata
13.07.2013 12:57

С каква смелост го казваш при положение, че, ако ЦСКА играеше срещу Иртиш 5:0 не им мърдаше ? Положението на ЦСКА е 2 пъти по-лошо и срамно, не ме карай да изреждам факти, замълчи си.

ComsteR
13.07.2013 00:43

Говори си ние ще си играем в А група,ще сме единственият отбор стигнал до 1/4 в Купата на УЕФА ще сме играли в групите на шампионска лига вие там срещу ФК Бирстрица *smile*

MaLkO_LuD94
12.07.2013 21:56

И как ни отсрамваше като падаше от Иртиш, Тампере, Дебрецен, Жилина, Сараево, Търнава и тн... Страхотно отсрамване :Д На вас трябва със закон да ви се забрани да играете извън България бе *thumb_up* Стига толкова излагане на България стига толкова посрамване името на АПОСТОЛА *thumb_up* Сменете си името на ФК РЕЗИЛ или ФК ЕВРОИДИОТИ *thumb_up*

ivanrealmadrid1
12.07.2013 21:51

абе олигофрен не ме карай да изваждам ваще евроотпадания , освен това да паднеш от български отбор като Симитли е 10 пъти по срамно отколкото тези които си изброил , мой набор си предполагам си гледал футболл от 2000+ и точно Левски е отбора който отсрамваше България в Европа. знам за полуфиналите ви спокойно преди да се изхвърлиш с тях. такова нещо като евроидиоти няма ...

MaLkO_LuD94
12.07.2013 21:48

Мура викаш а :Д А ние какво да викаме Иртиш ? Сараево ? Търнава ? Тампере ? Жилина ? Бате ? Олимпия ? Дожа ? Аалст ? Дебрецен ? Беверен ? АНТВЕРПЕН ? И тн тн... *joking* Прочети заглавието и замълчи *joking*

degea97_
12.07.2013 21:31

Желю Станков изобщо не го избиват комплексите и не хейтва Левски , Уинър скоро ще закривате сайта след като позволявате да бъдат писани такива селски теми във вашия сайт *wink*

degea97_
12.07.2013 21:25

Как може да позволявате да слагате такива заглавия , това е НЕПРОФЕСИОНАЛНО !

levski_govedata
12.07.2013 21:26

Идиоти са наистина 100 години , преди 1948 година Славия София има повече титли и купи от тоз отбор

vik0_92_
12.07.2013 21:24

С всичко съм съгласен освен с упреците за Пламен Илиев!Това момче оставя душата и сърцето си на терена,и само това че пред него дървари колко искаш то принуждава да играе и като защитник!Ако не е той трагедията да е по голяма от тази в ЦСКА.Затова нека му благодарим за себераздаването му на терена и да пожелаем на останалите скоро да се разделим. *party*

Eemsito
12.07.2013 21:06

пълни позьори вън от европа нещастници

ComsteR
12.07.2013 21:13

А вие защо се обаждате феновете на Локо(съдрид)

RVP_Reus
12.07.2013 21:05

Хора, сега заради някакви тъпи чалгаджийки, които само си правят разходка, пълните форума с хейт. Левскари, приемете, че вашия отбор Е БИЛ силен, сега с никой не може да се мери. Интересно ми е защо като знаят, че клуба им прави 100 години, не се нахъсат. Целия мач си мина като на модно ревю. Нищо лично, винаги съм уважавал другите отбори, но не може да се смяташ за гранд, когато не можеш да минеш 1-ви кръг. Сега всеки ще каже: " Те и ЦСКА са на тоя хал, ама...". Да и те са така, но знаят, че тази година ще мине по-скоро за спасението и честта и се отказаха да не засрамват България.

rokera_henry
12.07.2013 20:57

Въобще не мислех да пиша по тема за Бг футбол и представяне, но тази "тъпа" тема не ми оставя друг избор, освен да напиша - колко е пошло и глупаво да напишеш подобен вид тема, в който плюеш целенасочено един отбор, че чак и някви рими гледам.. хахах то бива злоба.. Не е нужно да се напише подобна простотия, за да се разбере, че във Бг футбол няма.. То държавата ни е скапана, а футбола ли да е наред? Та, за да бъда в ред с римите, чакайте и аз да постна нещо *smile*
Стоичков.Гришата.Закани.
Няма сделка.Рев.Посрани.
Мъка.Тръшкане.Павета.
Закриване.Фалит.Прасета.
Нов сезон.Окръжна група.
Горна Малина ги тупа.
Костенец.Койнаре.Ихтиман.
Ливади.Селяния.Срам!
А в елита-Синя симфония!
ЛЕВСКИ.ТИТЛИ.ХЕГЕМОНИЯ!

Gov_daebamamavi
13.07.2013 22:51

ЛЕВСКИ Е ОТБОРЪТ, КОЙТО ИНКАСИРА СРАМНИ И ПОЗОРНИ ЗАГУБИ В БЕЗКРАЙНО МНОГО МЕЖДУНАРОДНИ СРЕЩИ в своята псевдофутболна история и по време на Царизма. и по време на Комунизма, и по време на Демокрацията: с Нюрнберг 1:7 (1925), с Дрезден 0.6, с Расинг (Страсбург) 0:9, в София с египетския Сфинкс 0:4 (1926), с Хайдук (Сплит) а Прага 0:6 (1932), с БСК Београд 0:10 (1934], с Войводина (Нови Сад) в София (0:6), с четата на Кемал Паша (2:4), с китайския И Бай в София 1:2 (1954), пак Войводина в София 1:5(1955) и 0:5 (195*cool*. Чак през есента на 1965 г. отборът от Подуяне започва участието си в европейските клубни турнири (9 години след ЦСКА!). Ето само някои от "бисерите" му Аустрия (Виена) 0:3 (1970), Динамо (Берлин) 0:3 (1972), Дожа Уйпещ 0:3 (в София. 1974), А3'67 Алкмаар 0:5, Динамо (Букурещ) 0:3 (1981). Севиля 1.3 в София (1992), Уотфорд (с 18-годишното негърче Барнс) 1:3 в София, с бедуините в Либия 0:3 (1985), ОФИ (Крит) 1:3 (1987), Милан 2:5 (198*cool* след отлична игра на стопера Николай Илиев (!?) според телевизионния коментатор, Антверпен 3:4 (след този мач са наречени "футболните идиоти на Европа", тъй като допускат обрат с 3 гола в продължението!), ференцварош (отдавна един обикновен отбор) 2:3 в София (1991), тоталното падение с Люцерн (по това време във втора швейцарска дивизия)0:1 и елиминиране(1992), уникалните резили с Опимпия (догодина пак ела!) за две години 2:3, 1:2, 0:1, Слован (Братислава) 0.1, БК Копенхаген 0:2 и 1:4 (199*cool*, а напоследък дървосекачи, трактористи, жилиновци, дебърцини, трънки, САРАЙ – Ево – ово – Ебо, Иртишшшшшшшш – леWCки въртиш на шиш и пиш, следва продължение.... Говеда, Адски Тъпи парчета сте и нагло си вярвате ,че сте"правилният отбор"!!!Именно - Вие сте /заради откраднатото име/ отборчето на Всички власти, доносници, измислени ченгета, но и Мафия, защото безпринципността ОЦЕЛЯВА ПО СИГУРНО!!!ВИЖТЕ СЕБЕ СИ-ОТВРАТИТЕЛНА И ТОТАЛНА КОМПЛЕКСАРЩИНА,ИЗРОДЕНА ЖАЖДА ДА НИ НАСТИГНЕТЕ УСПЕХИТЕ И ИМИДЖА В ЕВРОПА!!!ДУШМАМАНИ И ПОЛИТИКАНО -.МАФИОЗО МИЛИЦИОНЕРИ СТЕ!!! ВИЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕТЕ ОТБОР НА НАРОДА СИ!!!!!!А И БАХУРА НА ИЦО ПАК ЩЕ ЯДЕТЕ!!!! Атлетик Слава 1923/ЦСКА София_15:0; 10:1; 11:4; 9:3; 6:3; 6:1; 4:1; 5:0….. Пак ще Ви се случи! *cool*

lazera0
12.07.2013 22:26

Лято, юли, купа, УЕФА Левски, пада, баси кефа, Хемус, бой, подпален рейс Босна, тройка, сгърчен фейс Есен, дъжд, чадър, сезон София-запад, маратон, Факла, щека, труп, бухалка Батков, зала, група жалка Дерби, страсти, фаворит, Нюанджи, Илиян разкрит, Гости, Крейзи, център, гол Втори, край, полусезон, Зима, лагер, Агия Напа, Шут, Арау, Старокин плака Спонсор, газ, стадион, мечта Сектор, взрив, дим, железа Пролет, мач, стадион, тепета, Бобан, гол, мучат телета, Варна, вятър, крива нива, Даже Гонзо ги разкрива Гоце, хикс, сълзи, оставки, декларации, курви, жалки, Ники, хобит, нов треньор, Тонев, реферски подбор Паста, сватба, Йорданов, Лефски хваща пътя нов, Купа, литекс, гол, Ахмед Лефски бие без късмет Люляк, май, финал за купа, дузпи, шут, греда и супа, Крейзи, пропуски, картони, Негър, рикошет, шампиони Лефски, Славия, протокол Везалов, фамозен гол, Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци Kрейзи шит, пак декларации Титла, купа, стадион, Много кофти син сезон !!! Ето ти

ComsteR
12.07.2013 21:11

Я дай някоя друга стихосбирка такава *joking**joking**joking*

RVP_Reus
12.07.2013 21:08

Каква хегемония? За 4 години-една титла-това ли е хегемония?

Heavenhell
12.07.2013 20:51

Уинър кво ми пишете такива заглавия бе , идиотите сте вие , аман от разбирачи. Щото грухтящите не участваха изобщо в Европа и ся много им знае устата , типично българска работа. Бас ловя , че щяха да ги издрънкат и тях , ама понеже няма как да се разбере и дай докато е време да нахулим каквото ни дойде на акъла.. Че отбора е зле - зле е , ама начина по който си демонстрирате мнението е нищо повече от злобен и просташки.

FandeBarcelona
13.07.2013 02:38

Да ти кажа т'ва даже е малко ! *wink* Аз лично се насладих на статията , посмях се и после се държах за главата и се чудех кога наща "прекрасна" ДЪРЖАВИЦА ще се оправи .. *smile* Просто това е истината. Както искате го приемайте навътре , навънка - няма значение. Не знам защо носите това велико име .. Селско отборче.. Бълг. футбол оправия НЯМА ако има все още фенове - да си слагат Близу , БУЛСАТКОМ или там някоя цифрова кабелна телевизия и да си пуска еврофутбол. Не да гледа смешници и да свиква на смешници ! *wink* Айде ! И с кеф ! *wink*

sa6etoo
12.07.2013 20:45

Точно заглавие! Целия български футбол е една идиотщина.

paunQ
12.07.2013 20:41

Разбирам да нападат фенове на Ботев Пд, Лудогорец и Берое, но стига, моля ви се. *smile* Нека не се зачепваме пак. *smile*

MaLkO_LuD94
12.07.2013 20:38

100 години идиоти! То какво да кажа аз отвсякъде ви се подиграват няма друг такъв клуб *joking* По-целия свят ви се смеят *lol*

breed70
12.07.2013 21:38

По добре изпадащ и фалиращ, от колкото подпиран от държавата 100 годишен евроидиот!! ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ ЕВРОИДИОТИ!!

MaLkO_LuD94
12.07.2013 21:11

Като изпаднем извън елита ми се обади *joking* А до тогава Мамо, имам пиш. - Ходи играй с Иртиш и гледай да не заспиш. *joking*

ComsteR
12.07.2013 20:57

По-добре Идиоти от колкото играчи играещи на свинска кочина и неполучаващи пари играчи фалит и изпадане извън елита *smile*

MultiRedFan
12.07.2013 20:38

Статията трябва да се казва "100 Години Евроидиоти и срам за България" . Говедата се покриха *lol*
Винаги ще си останете никой, но поне от добрата страна, вече сте известни и във Азия както в Европа като "ЕВРОИДИОТИ" *wink*

paunQ
12.07.2013 20:38

Всеки може да си пише каквото поиска. *smile* Демократична страна сме! *smile*

Neooo_1995
12.07.2013 20:37

Сега феновете на Левски ще кажат ,че тази статия е пристрастна ,но това е самата истина и вие го знаете.

ryangiggs1000
12.07.2013 20:32

Не съм фен на нито едно от двете чалга сдружества(или иначе казано "бг грандове"),но Уинър взеха яко да се излагат.ЦСКА са пред фалит и закриване като институция-те пускат теми за компромиси и прочие простотии,Левски падат(отново) айде да си излеем простотията.Знам,че доста от авторите ви(и основно г-н Тервел) са пълни идиоти и обида към журналистиката,но поне не преписвайте статии на други комунистически подлоги.Как няма статия на Г.Атанасаов(познат още като агент Ставри) не знам.

paunQ
12.07.2013 20:28

Трагедията е пълна, излагацията е налице. Решението е едно - трябват хора, които наистина милеят за Левски. Дори и да не са от Левски, а от Черно море по принцип, трябва да им ПУКA! Между другото същото се отнася и за ЦСКА!

paunQ
12.07.2013 20:45

Естествено, че трябва да е така. *smile* Както има фенове, които подкрепят другите български, така има и такива, които са със смешна гордост според мен. *smile* Не можем да се сравняваме с най-силните първенства и подкрепата е нужна, за да се вдигне коефициента на България, но явно това е неприсъщо за някои хора. *smile*

ComsteR
12.07.2013 20:37

Разбира се аз лично вчера полудях от кеф когато Ботев разпиляха първият а ние се издънихме срещу вторият когато Български отбор бие за мен няма Левски или Цска тогава за мен БЪЛГАРИЯ БИЕ !

RAFKATA
12.07.2013 20:27

ей уинър......Кви са тез заглавия бе.Защо не пишете такива стаий и за цецка.

Отговор
:
22
ComsteR
12.07.2013 20:54

Е по-добре ЕвроИдиоти играещи преди 5 години във Шампионска Лига а не отбор които играе на свинска кочина Бейби

MaLkO_LuD94
12.07.2013 20:35

И имаш уста да говориш *joking**joking**joking*

RAFKATA
12.07.2013 20:34

А кви сте бг идиотите.АА да сетих се свинеидиоти

MaLkO_LuD94
12.07.2013 20:31

1-во защото ЦСКА не са ЕВРОИДИОТИТЕ и 2-ро защото автор е Автор: Желю Станков, "Тема Спорт" и статията само е ПРЕПИСАНА от Уинър *thumb_up*