Шампионът в очакване на своя лиценз

14:21
Шампионът  в очакване на своя лиценз
Отборът на ЦСКА най-после реши да отговори на множеството критики и негативи, натрупани в последните десетина дни с действия, а не с думи.

Според новините в официалния сайт на БФС, от ръководството на "армейците" са изпратили писмо в късните часове на последния работен ден от седмицата, което е било придружено от документи, позволяващи лицензирането на клуба, съответно и запазване статута му на професионален клуб.

Молбата на "червеното" ръководство е да бъде преразгледан статута на отнетия им по-рано лиценз. В отговор на всичко това, Борислав Михайлов, който е шеф на БФС ще свика извънредно заседание във вторник 24-ти юни, като часът ще бъде допълнително определен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mite03
21.06.2008 16:23

да ама парити са хубаво нещо кой се отказва от тях

kreizi317
21.06.2008 15:22

То проверките на финансовото състояние на клубовете почна с ЦСКА.Така,че господата от БФС да продължават поред всички клубове,а не да си кажат"намерихме едни,засега ни стига".Давайте господа ще има още такива като ЦСКА.Оправете футбола в България,че ако УЕФА се усети може да не играем ни в евротурнири,ни нац.отбор квалификации.Стига с това,аз съм ЦСКА-р други не ме интересуват или аз съм левскар и.т.н.ЗАТЪВАМЕ и става страшно.Стига с корупцията.СТИГА.

vladan
21.06.2008 15:08

БФС връща лиценза на ЦСКА, УЕФА отнема лиценза на БФС и футбола в
България умира... и се ражда нов- без недоносчета като ЦСКА и недъгавци като хората от БФС.