Футболен номад иска да рита в ЦСКА

13:29
Футболен номад иска да рита в ЦСКА
Бившият нападател на Парма и Емполи Давиде Матеини заяви, че с удоволствие би преминал в ЦСКА, ако наистина има сериозна оферта от армейците.

Пред местните медии 31-годишният футболист коментира бъдещето си.

"Изчаквам. Тренирам и чакам нещо интересно за мен. На 31 години усещам, че няма нужда да приемам оферти в последната минута. Не съм имал големи контузи и се надявам да намеря решение за себе си. ЦСКА София? Винаги съм харесвал опита от футбола в чужбина, така че ако се случи ще приема с удоволствие, стига офертата да е сериозна", сподели острието.

"Агентът ми има много контакти в Румъния и на изток, така че това също може да е възможност", добави Матеини.

Нападателят е истински футболен номад и досега е играл в над 10 отбора, често под наем. Има 1 мач за Палермо, на който е бил собственост в продължение на 4 години. За последно е играл в третодивизионния Реджиана.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Deco_Sneijder
25.07.2013 14:49

Одеве чух Домусчиев да казва,ще копуваме само сериозни играчи,така се прави отбор,като е от чужбина поне да е класен,не да е играл 1 път за втория отбор на барса когато е бил на 18....Аз за бг стандартите признавам единствено Дани Абало сега,това е класен трансфер със 100 мача и отгоре за отбор от Ла лига в Испания! *smile*

MaLkO_LuD94
25.07.2013 13:42

Българските отбори взимат играчи от 2-ра дивизия на Гърция и Португалия и от трета на Франция и Италия и искат със същите тези некадърни играчи от 2-ра и 3-та дивизия да играят в Европа и да имат успехи Е КАК ДА СТАНЕ ???*confused*

RVP_Reus
25.07.2013 13:54

Че и на 31 години е!*confused**angry**sleep**surprized**thumb_down**sad**scared**confused**thinking*