Златан купонясва до сутринта, на време за тренировката

16:49
Златан купонясва до сутринта, на време за тренировката
Като невероятен професионалист се прояви звездата на Интер Златан Ибрахимомич, пише "Гадзета Дело Спорт". Шведът от босненски произход изкарал цялата вторник вечер в гръцката столица Атина, където купонясвал със свои приятели в лъскавия клуб "Балтазар".

Ибра, заедно с бившия футболист на Атлетико Мадрид Гиоргиос Сейтаридис, стоял в елитния нощен клуб до сряда сутринта и после бързо се отправил към летището, където бързо хванал първия самолет за Милано.

Нападателят точен като швейцарски часовник за тренировката на своите и пропуснал да бъде мъмрен и глобен от мениджъра Жозе Моуриньо, който е известен със строгия си нрав.

Ибра се очаква да започне като титуляр последния мач на своя тим от Серия "А" срещу Аталанта, за да може да бъде едноличен победител в надпреварата за най-добър голмайстор на първенството.

До момента той има 23 попадения, колкото е вкарал и Марко Ди Вайо от Болоня.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ForzaMilan1899
28.05.2009 17:21

Това е пример за някои от бразилците и е наистина хубаво , но не е чак толкова голямо постижение , защото не е единствения който го прави.Но на фона на всички публикувани изцепки напоследък си е готино *joking*