Балъков: Ботев няма какво да губи срещу Щутгарт

12:09
Балъков: Ботев няма какво да губи срещу Щутгарт
Легендата на Щутгарт и българския национален отбор по футбол Красимир Блаъков, ще пропусне мача от третия квалификационен кръг на Лига Европа между Ботев Пловдив и Щутгарт, който е на 1 август в Бургас. Поради сериозни ангажименти Краси няма да успее да гледа и реванша седмица по-късно в Германия, съобщава официалният сайт на българската футболна легенда.

"Съжалявам, че ще пропусна тези интересни двубои, но имам неотложни ангажименти, коментира Краси Балъков.  На 2 август трябва да съм в Люксембург за мач от турнир по тенис на сина ми. Делегацията на Щутгарт лети в 11 ч. обратно и няма да успея да се придвижа. На 8-и август, когато е реваншът, имам резервиран полет за България".

Красимир Балъков е убеден, че двата мача между Ботев и Щутгарт ще са много интересни.

"Ботев няма какво да губи в тези мачове и може да играе свободно. Щутгарт влиза в дуела като фаворит и ще опита на всяка цена  да продължи напред - смята българският футболист. По принцип Щутгарт е с класа над българските отбори, но както каза и Станимир Стоилов, във футбола всичко е възможно". "В Щутгарт има много добри футболисти като Ведад Ибишевич, Мартин Харник и Ибрахима Траоре. Публиката на Ботев обаче създава страхотна атмосфера и това е силен коз за пловдивчани", завърши Красимир Балъков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация