Исмаил Иса резерва при загуба на Шериф в ШЛ

09:37
Исмаил Иса резерва при загуба на Шериф в ШЛ
Исмаил Иса остана резерва при загубата на молдовския Шериф Тираспол с 0:1 като гост от Динамо Загреб в първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Българският нападател замени в 57-а минута Марко Марковски.

Единственото попадение в мача реализира Анте Рукавина минута преди последния съдийски сигнал след асистенция на Иво Пинто. Вратарят на Шериф - Георги Георгиев остана извън групата.

Станислав Манолев не попадна в списъка на тима на холадския вицешампион ПСВ, който се наложи с 2:0 над дебютанта Зулте Варегем (Белгия) в друг мач от турнира. Мемфис Депай се разписа в 61-та минута, а резервата Юрген Локадия отбеляза за 2:0 в 75-та за ПСВ, който е бивш европейски клубен шампион от 1988-а година. Играчите на холандския тим уцелиха гредите четири пъти в двубоя.

Олимпик Лион (Франция) спечели с 1:0 срещу Грасхопър (Швейцария) с гол на сръбския защитник Милан Бишевац в 64-а минута. Александър Кержаков се разписа в 49-а минута за успеха на Зенит (Русия) като гост на Нордселанд (Дания). Динамо Тбилиси (Грузия) загуби от бившия европейски шампион Стяуа Бук (Румъния) с 0:2. За румънците и двете попадения бяха дело на Габриел Янку, а за домакините Сиско Муньос пропусна дузпа в 61-а минута. Швейцарският шампион Базел победи с 1:0 Макаби Тел Авив (Израел).

Реваншите са на 6-и и 7-и август.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация