Новак в Серия "А" се интересува от Николай Михайлов

18:23
Новак в Серия "А" се интересува от Николай Михайлов
Новакът в италианския футболен елит Сасуоло иска да привлече в състава си българския национален вратар Николай Михайлов от Твенте, съобщава местната преса.

Михайлов има договор с холандския клуб за още един сезон. Той има желание да премине в отбор от по-силно първенство, а и от Твенте са склонни да го продадат, тъй като през следващото лято българинът може да напусне без трансферна сума.

Титуляр на вратата на Сасуоло е 32-годишният Алберто Помини, а в клуба под наем по-рано през лятото беше привлечен резервата на Наполи Антонио Росати. От Михайлов се интересуват и още няколко клуба от водещи първенства, като още през следващата седмица се очаква да има яснота къде българинът ще предпочете да продължи кариерата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sparco24
31.07.2013 19:12

Да отива в Фиорентина или Евертън. *wink*

biserms
31.07.2013 18:31

Сасуоло стягат много стабилно отборче за Серия А, но мисля, че Ники няма да отиде там. Все пак основната цел на този отбор ще е да остане в елита и през следващия сезон, а амбициите на Ники са доста по-големи. Отбор като Фиорентина би му подхождал. Дано да не са се отказали от него *smile*

greenhool
31.07.2013 18:44

Според мен именно Сасуоло ще бъдат приятната изненада в калчото този сезон*wink*