Армейците отказаха контрола с Витория Сетубал

12:04
Армейците отказаха контрола с Витория Сетубал
ЦСКА отказа покана от Витория Сетубал за приятелски мач между двата отбора в периода между 3 и 8 август. Португалският тим планираше да представи официално състава си за новия сезон.

Спортно-техническият щаб на ЦСКА обаче, прецени, че датите са неудобни с оглед гостуването на Лудогорец на 10 август. Така въпреки поканата и изцяло поетите разноски по пътуването и престоя, червените отказаха мача.

Ръководството на ЦСКА се разбра с колегите си от Витория отново да бъде обсъден подобен вариант за приятелски двубой през месец септември.

"Изказваме огромни благодарности на президента на Сетубал Фернандо Оливейра, който изрази желание и за в бъдеще да има тясно сътрудничество между двата клуба. Желаем успех и много победи на Витория Сетубал в предстоящите мачове", заявиха от ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holigan4e
02.08.2013 12:31

Бахти колко са зле тия чорбари. Имали мач с Лудогорец. И какво като имате бе ? Лудогорец не играят ли на 2-ри фронт ? Освен това вашето е контрола и може да не играете с титуляри , също никой не е казал , че трябва да играете на пълни обороти. Точно тая среща е била идеално поле за изява на младите.......