Михайлов: Трансферът може да е стъпка към Милан

12:58
Михайлов: Трансферът може да е стъпка към Милан
" Милан може да е нещо за по-късен етап. Първо ми трябва междинна стъпка", сподели българският национал Николай Михайлов пред холандските медии, след като от Верона обявиха, че взимат футболиста под наем от Твенте.

Изпълнителният директор на новака в Серия "А" Шон Солиано потвърди, че сделката за Михайлов е факт и той идва под наем с опция за закупуване. Пред медиите в Холандия българинът не отрече, че напуска Твенте и спомена, че два тима се борят за подписа му - италиански и испански. Вече е ясно кой е победил, а в Холандия смятат, че другият претендент е бил Хетафе.

"Напускам през тази седмица. За последно бях на стадиона в събота", сподели Михайлов за срещата с Валвийк, която изгледа отстрани.

"Има два отбора, които ме искат. Отбор от Серия "А" и от Ла Лига. Те знаят какво искам и са готови да го задоволят. В понеделник ще знам къде отивам", продължи бившият играч на Ливърпул.

Интересното е, че Верона започва новия сезон срещу Милан - любимия клуб на Ники. Самият той не изключи варианта един ден да облече фланелката на росонерите.

" Милан може да е нещо за по-късен етап. Първо ми трябва междинна стъпка", каза още Михайлов, който преди време преговаряше с Фиорентина, но нещата не се получиха.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelseaa1905
07.08.2013 00:08

Дано някога да заиграе в Милан ако това е мечтата му.

boqn.atanasow
08.08.2013 00:19

Пич работата е там че всеки фен на Милан с мозък в главата ще реве ако то е титуляр или въобще е в Милан да си остава в Твенте и Милан да налага Габриел като резерва на Абиати

dadeds
05.08.2013 14:39

И защо това е във форума на Ливърпул. Въобще не ни интересува!

dadeds
05.08.2013 18:37

Явно ти си от "братятя роми" защото явно не разбираш български. Прочети пак какво съм написал.

sdw
05.08.2013 18:32

И все пак това няма нищо общо с Ливърпуул,няма значение дали нас ни интересува,защото е българин.

chelsea_fannn
05.08.2013 17:58

Не те интересуват бългирските футболисти ? Извинявай , ама да не си от братятя роми ? И все пак той е бивш вратар на отбора на който си фен