Байерн потегли мощно за Купата, Мюлер блести с хеттрик (видео и снимки)

23:53
Байерн потегли мощно за Купата, Мюлер блести с хеттрик (видео и снимки)
Байерн Мюнхен започна участието си в турнира за Купата на Германия с убедителна победа като гост на четвъртодивизионния Шварц-вайс Реден.

Актуалният носител на трофея се наложи с 5:0 над скромния си съперник и се класира за 2-ия кръг на надпреварата, като това бе първа победа за баварците в официален мач под ръководството на новия им наставник Пеп Гуардиола.



Джердан Шакири откри резултата в 18-ата минута на двубоя, а в самия край на първото полувреме Томас Мюлер удвои преднината на Байерн. В 59-ата минута на мача гостите от Мюнхен получиха право да изпълнят дузпа, която впоследствие бе превърната в гол отново от Мюлер. Малко по-късно 23-годишният атакуващ халф реализира 4-о попадение във вратата на Шварц-вайс Реден, с което оформи своя хеттрик в срещата. Крайният резултат бе фиксиран от Ариен Робен в 88-ата минута.



Състав на Байерн: Нойер, Рафиня, Ван Буйтен, Алаба, Данте (68 - Боатенг), Робен, Швайнщайгер (61 - Кирхоф), Кроос (81 - Мартинес), Шакири, Манджукич, Мюлер




BSV Rehden 0-5 Bayern Munich Footyroom.com by Futbol2101

Отборът на Шалке 04 също преодоля първия кръг на турнира, след като по-рано днес постигна пестелива победа с 2:0 срещу аматьорите от Ньотинген. Точни за кралскосините бяха Клаас Ян Хунтелаар и Леон Горецка.

Унион Берлин и Падерборн са другите два тима, които продължават напред след победи съответно над Ян Регенсбург (2:1) и Дуисбург (3:2).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darin.ivanov.129
06.08.2013 14:36

Още един мач на Байерн със Пеп и грешките вече вадят очите на всеки фен! Робен няма място в титулярите, Ван Буйтен на всички ни е ясно защо е в отбора, но мястото му не е на титуляр. Експериента с Рафиня трябва да спре!
Нойер
Лаам, Боатенг, Данте, Алаба,
Швайнщайгер
Мюлер, Гьотце, Кроос,Рибери,
Манджукич
Това би била най-оптимистичната схема, ако Пеп държи да играе с нея, макар тя да е голяма грешка !

Bayern85_
08.08.2013 18:36

Недей да пишеш на изуст,че вече ставаш кумичен,Мюлер допреди малко повече от година,беше пълна дупка цял сезон.Тогава Робен беше неизменен титуляр,и едва когато се контузи,загуби мястото си.И няма как,Мюлер за мен беше най-добрия за Байерн,заедно с Рибери.Така че недей да ми казваш,колко мача сме гледали,явно ти си изтървал повее от нас.Много хора си мислят,че като гледат някой и друг мач,и вече го разбират.Хората са казали"футбола е проста игра,но не е за прости хора".

sksw
08.08.2013 13:17

Незнам кой какво е казал, но аз на терена виждам друго *smile* Пак казвам, съдя от чисто футболните качества на играчите, а не от това кой какво написал и казал. Всеки може да си казва каквото поиска, в това число и Юп. Но Робен като чисто футболни умения (бързина и техника) е много много пред Кроос и 80% от играчите на Байерн. И ще видиш този сезон, когато Гуардиола го пуска всеки път, колко много ще направи за Байерн и като голове и като асистенции. Досега вкара 2 срещу Дортмунд и 1 за купата на Германия. А това бяха първите официални мачове на Байерн, дори мача с Дортмунд е нещо като полуофициален. За мен Рибери, Мюлер, Робен, Тиаго и Гьотце ще са невероятен тандем.

darin.ivanov.129
08.08.2013 06:47

Много малко сте гледали Байерн през последния сезон щом не знаете статута на резерва на Робен. През симата в интервю Дон Юп заяви в прав текст, че Робен е резерва. Повярвай той много добре осъзнаваше, че отбора игра по-добре с линия Рибери, Кроос, Мюлер както признава всеки специалист. Не знам дали си чел немска преса, но след периода около мачовете с Юве казваха, че Робен е присъден орган към Байерн...

sksw
07.08.2013 23:45

Същия този Дон Юп спечели требъл БЛАГОДАРЕНИЕ на Робен. Защото без неговите голове и гола и асистенцията на финала на ШЛ, Байерн нямаше да вземе требъл през 2013. И както каза пича по-долу, Робен НИКОГА не е бил резерва. Просто лекуваше контузия и след това Юп започна след завръщането му, да го оставя по-често на резервната скамейка, тъй като през времето в което той липсваше, успя да сглоби перфектната 11-орка и не искаше да я променя, заради Робен. Но разликата когато Кроос е на терена и когато Робен е там е от тук до Луната.

sksw
07.08.2013 23:41

Под по-добър не се разбира мнение на фенове, това кой колко е ценен, кой какво е направил в отделни мачове и прочие. Говоря ти като чисти технически и изцяло футболни умения, Робен е много много по-добър и от Мюлер и от Швайнщайгер и от всеки друг, освен Рибери. Да не говорим, че по-бързина останалите играчи на Байерн с малки изключения изглеждат като охлюви. И освен това Робен има едно много добро качество, което ме кефи адски много. Това че рядко се обръща назад. Той е футболист, който хване ли топката тръгва напред и то не как да е, а като стрела. А не като тези които ти ми изреди Швайнщайгер и другите, да започнат да се въртят като пумпали, да подават на този и онзи, да връщат назад и т.н. Лично за мен Байерн без Робен и Рибери няма да е този отбор, който познаваме и няма да има този атакуващ футбол ! Разбира се всеки има право на мнение. Неможе да се съди Робен, само защото 2012 изпуснал дузпи и важни голове за Байерн. Ето че 2013 си върна всичко, след като вкара в най-важните мачове. Той е в Байерн от толкова години и спечели толкова купи. Кажи ми Мюлер понеже гледам постоянно го споменаваш, с какво е по-добър от Робен ? По-бърз ли е ? По-техничен ли е ? Защото не е нито 1 от двете. Да, вкарва повече голове, но е нормално тъй като е нападател, макар и изнесен леко в центъра на терена и всички подавания отзад и от Рибери и Робен отиват в него и Манджукич. Я го сложи по крилата, да видиш какво ще прави..

Bayern85_
07.08.2013 17:03

Хаа всеки има право на мнение,позволи ми да не се съглася с теб,за пореден път *smile*.Заради тази лакомия на Робен,спечелихме срещу Дортмунд за купата,спечелихме и срещу Дортмунд в ШЛ.Явно от дума не разбираш,не знам колко мача си гледал,но Робен сам си създава положенията,и знае къде да застане.Пак ти повтарям,защо Рибери не излиза на толкова добри положения,разбирачо? *smile*.Но както казах,всеки има мнение,и понякога се различават.

darin.ivanov.129
07.08.2013 13:14

При цялото ми уважение към теб, но мисля, че футболните ти разбирания особенно що се отнася до любимия отбор изостават!

darin.ivanov.129
07.08.2013 13:12

Робен има късмет, че Мюлер може да игра е в среадта на полузащитата и, че в новата схема играят и двамата. Ако трябваше да се избира няма трньор на света който да избере Робен! А относно полуженията другите му ги създават, а не той сам да си ги прави, та ако си гледал статистиката той има най-много удари средно на мач, а в половината от тях е играл резерва. това знчи, че за 30 мин игрово време бие повече от Маджукич за цял мач. Той е лакумия, не подава когато трябва и движението му по терена е на лакумия която иска да бъде изведена за да вкара, а не участва в атаката!Дори в мача с Реген бе лакумия, кгоато всички игаха да осъваршенстват новата ПО-ОТБОРНА игра на Байерн! Той би бил много полезна резерва!

Bayern85_
07.08.2013 12:42

Робен придава нещо,което друг игра не може,както ти казах,може да пропуска много,но и създава много.Защо друг футболист не излзиа на толквоа чисти положения?дори и любимецът ми Мюлер.Не се обиждай пич,ама не я разбираш тази игра,Робен беше титуляр преди година и нещо,а Мюлер резерва.И ако не бяха контузиите,още щеше да е титуляр.

darin.ivanov.129
07.08.2013 10:29

Има много по добри играчи в Байерн от Робен и това не е само Рибери, Мюлер е за мен дори по-важен за отбора и от Рибери и статистиката му в Бундеслигата и Шл и това, че винаги е играч на мача в най-важните мачове су Арсенал (1 мач), със втория бешес най-висок рейтинг, с/у Юве, с/у Барса първия мач! да не говорим за истинския препани камък в сезона на Байерн-мача с Лил в групите взет с 1:0 с гол от дузпа, където ако си гледал мача единствения който играеше като шампион беше той! Мога да продължа, Швайнщайгер пак по-добър и ценен от Робен, Лаам и Алаба са много по-добри на постовете си от Робен, та Лаам има повече асисенций от него! Дори Данте, Нойер те също на постовете си са в 3-ката на най-добрите в света, а Робен не бих казал, че е сред 3-те най-добри крила и в Байерн! Това е един егоистичен футболист който просто няма място е този прекрасен ОТБОР!

darin.ivanov.129
07.08.2013 10:24

Как няма да ти изглежда като най-добрия, създават му 10 положения на мач и вкарва едно! Аз съм гледал на само последните мачове , но всички през този и сезоните назад и мога да ти заявя на 100%, че с Мюлер по крилото и Кроос в центъра Байерн са много по-добри! Не случайно, това е и титулярния състав на Дон Юп - без Робен!

sksw
06.08.2013 16:58

А Рафиня пък ми е супер симпатичен играч. И досега този сезон колкото пъти му даваха шанс, толкова пъти правеше много красиви неща и точни пасове, дори асистенции за гол след центрирания. Вчера също асистира за гола на Мюлер с глава. Според мен Рафиня е идеалния заместник на Лам просто.

sksw
06.08.2013 16:56

Вярно е, че Робен прави понякога големи пропуски, но в момента в Байерн има само един по-добър от Робен и това е Рибери. Всички останали са по-слаби от Робен, в това число и Тиаго. Робен е и техничен и адски бърз футболист. Аз лично поне досега не съм виждал по-бърз от него по фланга. За мен идеалната 11-орка на Байерн е : Нойер, Данте, Алаба, Боатенг, Лам, Швайнщайгер, Рибери, Робен, Мюлер, Тиаго и Гьотце/Манджукич напред. Иначе казано Нойер на врата, Данте, Алаба, Боатенг и Лам в защита, Швайни малко пред тях, след това Рибери, Робен, Мюлер и Тиаго/Кроос и най-отпред Гьотце/Манджукич. Според мен това ще са титулярите. Ако става дума за полутитуляри, то това според мен ще са Манджукич и Кроос. Защото както и да го гледам Тиаго, Робен, Рибери и Мюлер са по-добри от Кроос, а отпред Гьотце е много по-добър от Манджукич и е въпрос на време да го пуснат и да се види това. Защото, ако Пеп сложи Гьотце в центъра на терена, то тогава още един измежду Мюлер, Тиаго и Робен ще трябва да е резерва, тъй като Рибери е 100%-ов титуляр.

kirowe
06.08.2013 16:40

Доста глупав и безсмислен коментар.*cigarette*

lpsoldier
06.08.2013 16:13

Xaxa според теб това, че Робен беше сред най-добрите играчи на Байерн в последните мачове от миналия сезон и най-добрия в предсезонната подготовка не е достатъчно, за да си заслужи място в отбора...

darin.ivanov.129
06.08.2013 15:04

Аз съм написал кой е правилния състав, като единствената промяна която може да е положителна е смяната на Боатенг с Мартинез. Що се отнасядо Тиаго, 2 злини не правят едно добро и това, че го взеха ( 1 злина) не знчи, че трябва да го пуснат да играе титуляр (2 злина)!Виждам, че си фен на Барселона, аз бих ви го върнал още това лято + 25 мил в замяна на Пике!

Bayern85_
06.08.2013 15:04

Не мисля че Робен няма ямсто в стартовия състав,да,пропуска много,бедна ти е фантазията,колко пъти съм го псувал *smile*.Ама е страхотен играч,факта че изпуска много,означава че и създава много.Примерно Рибери асистира,но рядко се нагърбва,да вкарва той голове,а го може.Рафиня не играе зле,а и ако се контузи,не дай си боже капитана,какво правим тогава?В този мач какво си очаквал,да пусне всички титуляри от предната година ли?Нормално за купата се пускат повечко резерви,все пак и от тях има нужда.Ван Буйтен все още не е в оптимална форма,нормално,човека и на години,но си е стабилен защитник.

FC__Barcelona
06.08.2013 14:49

Приятел а Алкантара къде го забрави?Не смятам че Пеп ще го остави резерва.Според мен Кроос ще бъде резерва.А къде ще играят Мартинез Робен не знам ще има голяма дандания след 3-4 месеца.Макар че играете и за много купи пак ще има много недоволни големи имена със здраве!

RMAD1902
06.08.2013 12:07

Че кво трудно има да биеш отбор от четвърта дивизия тръгнали мощтно ми остава като вердер да паднат тва ще е голям резил

Bayern85_
06.08.2013 15:13

Първо-не съм ти малкия,ясно,второ-ти не знаеш историята на клуба на който си фен,иначе нямаше да пишеш глупости.Дори аз го помня този мач,а съм луд фен на баварците,та изобщо не ме интересува от кога си им фен.Факт е че не знаеш елементарни неща,за клуба на който уж си фен.

John_Jameson
06.08.2013 14:33

Ми гордей се бе! *lol* Ама е смешно да пишеш ''кво му е трудното да биеш отбор от 4-та дивизия'', при положение, че твоят любим отбор е губил жестоко, от третодивизионен тим, а и видя какви изненади станаха до момента за Купата на Германия! Да, Байерн не са направили нещо велико, и с 10:0 да бяха победили, все тая, но ако и с 1:0 бяха паднали, нямаше да е все тая! *wink* Айде със здраве пич! *tongue*

kirowe
06.08.2013 13:39

True story.*beer*

RMAD1902
06.08.2013 13:34

поне съм фен не заради футболист а заради името поне съм бил на сантяго 1 път а ти къде си бил цял ден в сайта *smile* и викаш за любимия си отбор пред телевизорчето гордея се че съм от Реал Мадрид

RMAD1902
06.08.2013 13:28

от скоро сигурен ли си от 4 годишен съм фен на Реал Мадрид малкия *smile* и ми е ясно цялата история на клуба и не съм фен заради роналдо а заради самото име гордея се с отбора!

John_Jameson
06.08.2013 13:19

Той ''мощно'' не знае как се пише, ти искаш за загубата от Алкоркон да знае! *joking**lol*

Bayern85_
06.08.2013 13:08

Явно си фен на реал от скоро,я се разрови,и виж от кой нискорязряден отбор сте падали *smile* за купата.

golemiq_geshan
06.08.2013 09:34

Споменато е , че Байерн потегли мощно , защото все пак 0-5 си е 0-5 , при положение , че Шалке биха едва 0-2 в 94 мин мин дори по - слаб отбор , Вердер ония ден станаха за резил и можеха да паднат 3-4 гола разлика , Гладбах също отпаднаха , така че заглавието си е съвсем на място . Иначе за човека , който се притеснява от Буйтен , ами той по принцип играе на настроения , но да няма притеснения за титулярното място , при положение , че Боатенг се намира в такава чудовищна форма от началото на сезона и в момента засенчва дори Данте , така че проблеми в тази зона за Байерн няма , то не че има в други зони де *lol*

Bundesligarcho
06.08.2013 01:36

Сaмо едно не ми е ясно - кои сa тези Киршоф и Нюмaн дето ги споменa коментaторa...*lol*

Bayern5555
06.08.2013 09:07

Те така коментаторите го произнасят дори един път чух Грибери *lol*

respect_kn
06.08.2013 00:06

Байерн Мюнхен започна участието си в турнира за Купата на Германия с убедителна победа кат гост на четвъртодивизионния Шварц-вайс Реден.
Не, че умаловажавам победата на Байрн ама заглавие от рода на "Байерн потегли мощно за Купата" при положение, че са четвърта дивизия малко е срамно. Иначе честито за победата *wink*

_beroe_
06.08.2013 00:29

Абе то е добре, че Уинър са направили тема, а и дори снимки и видео са качили. А за самият мач не може да се направят големи изводи как са играли Байерн, защото отборът на Шварц-вайс Реден не е от калибъра на баварците. Но на мен едно нещо ми направи впечатление и то е, че Ван Буйтен не се намесваше добре в някой ситуации и в моменти от мача беше малко бавен, и според мен той не би трябвало да е един от титулярните централни защитници на Байерн.